Takvime not ekleyememe

Önceden takvime not olarak ekleyebiliyordum gelişmeleri şu an eklenmiyor herkeste aynı mı ?

Nasıl bir hata alıyorsun? Ekran görüntüsü atar mısın?

Şu an ekran görüntüsü de atamıyorum. Buraya yanıtlama kısmına fotoğraf eklemeye bastığımda bebeğin haftasının olduğu sayfaya atıyor

Android mi IOS mu kullanıyorsunuz?

Android kullanıyorum

Israrla yüklemeye çalışınca yükleyebildim sanırım :sweat_smile: ama not için 3 Kasımdan bu yana uğraşıyorum olmuyor

Dün yeni güncelleme yayınladım. Uygulamanın güncel olup olmadığını Play Store’den kontrol eder misin?

Güncelledim tekrar denedim hala ekleyemiyorum. Benim cihazımla mı alakalı acaba

Notu yazıp ekle dediğinde nasıl bir davranış sergiliyor?

Önceden eklendiğinde olduğu gibi notlar sayfasına dönüyor ama yeni ekleme yok. İlaç ekliydi 2 tane. Bi iki gün önce ilaçları yandan kapattım hatırlatmasını sonra tekrar aktifleşmiş. Şu an onu da iptal etmek istiyorum ama edemiyorum

Uygulamada kullandığın mail adresin ile forumdaki aynı mı kontrol edeyim.

Tamam. xxxx mail adresim zaten bi tane başka yok. Bu arada sizden cevap beklerken girip tekrar deniyorum not eklemeyi. Olmuyor. Acaba renkle mi alakalı diye farklı renkler seçtim yine yapamadom

1 Beğeni

Eklenmiş 25 yakın not bulunuyor. Sende gözüken kaç tane? Son eklenen “kdkdjddu” deneme amaçlı yazdığın için buraya yazdım.

15 tane görünüyor

Evet oluyor mu diye denedim demek ki oraya ekliyor ama ben burda göremiyorum

Tercihler sayfasının en altındaki “Uygulamadan çıkış yap” de. Sonra tekrar giriş yap. Şifreni biliyorsun değil mi?

Hatırlamıyorum şifremi unuttum kısmından maile düşer değil mi o şekilde yenileyebilirim? Mailim açık

evet şifre yenileme maili gelir