Takrar başlayan bulantı ve sancı.😔

Arkadaşlar merhaba, 12+6 günlük oldum.bulantilarim geçmişti ama şu 4-5 gündür tekrardan başladı.hicbir şey yiyemiyorum.Kasik ağrılarım da arttı.Surekli uyumak istiyorum.Yarin kontrolüm var ikili tarama da yaptıracağım ama korkuyorum bebeğime bir şey olmamıştır değil mi? Normal mi bu durum ?

1 Beğeni

Hayır canım gayet normal bulantılar genelde 16. Hafta itibariyle kesiliyor kasık agrın da normal yine doktoruna sorarsın için rahatlar

2 Beğeni

Korkma bende öyleydim 20+5 olduk hala midem bulanıyor bazen başım dönüyor

1 Beğeni

Gayet normal canım. Bulantılar 4. aya kadar sürebilir. Kasık ağrıları da rahim büyümesine bağlı. Korkma

Umarım güzel sonuçlar alırsın :pray::blush:

1 Beğeni

Randevunuz nasıl geçti

Çok şükür her şey yolundaymis :palms_up_together: % 90 kız dedi ama ben erkek hissediyorum :wink: tabi her şeyden önce hayırlısi ve sağlıklısı . Teşekkür ederim sorduğunuz için

1 Beğeni

Gebelikte bulanti gebelik hormonunuz asiri çikişlarindan oluyor normal hormonlar gibi düşünün her donem farkli sargilaniyo korkmayin hiçbişey olmaz

1 Beğeni

Normal normal benim mide 41 haftaya kadar yandi Sonunda bayagi sacli bi cocuk gelince diyolardi Etraftakiler mideyin yanmasi bundan Tabi inanmiyorum da iste.

1 Beğeni

Çok şükür, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine :pray::heart:

1 Beğeni