Takıntılarımız

Merhaba hanımlar Takıntınız var mı? Ben terliğimi çıkardıktan sora yerdeki parke karesinin içine hizalıyorum

4 Beğeni

El yıkama takıntım var . Eşiminde bir takıntısı var nefret ettim artık sürekli perdeleri ve camları kapatıyor sürekli ben açıyorum o kapatır

6 Beğeni

Ev dağınık olsa bile koltuktaki kırlentler hep düzgün durmalı:smile: Onların dağınık durmasına tahammülüm yok

6 Beğeni

Yerde saç ya da kıl görmeye dayanamam. Sürekli gözüm yerdedir.

Evde terliksiz dolaşamam.

Evi temizledikten sonra koltuklara oturulması batıyor bana niyeyse​:rofl:

Yatağımı streç gibi düzelttikten sonra kimseyi oturtmam geceye kadar :rofl:

4 Beğeni

Ben de terliksiz dolaşmam. Nedense yerlerin çok kirli olduğunu düşünüyorum ama misafirliğe gittiğimde de terliklerinin pis olduğunu düşünüyorum duruma göre hareket ediyorum

3 Beğeni

@Cansu Sen diyince aklıma geldi :rofl: Misafirlikteki terlikleri asla giyemem :rofl::joy: Kendi ev terliğimi götürürüm :joy::rofl:

4 Beğeni

Ben bi ev sahibine bakıyorum bir eve bakiyorum icime siner gibi olursa terlik giyiyorum :grin:

4 Beğeni

Çamaşır asarken mandalların hepsi aynı renk olucak farklı olursa asamıyorum :face_with_hand_over_mouth:

6 Beğeni

Her tabakta eşit miktar yemek olmalı. Kaşık kaşık sayarak ya da adet adet sayarak koyuyorum yemekleri yorucu biraz ama olmazsa iç huzurum olmuyor :grin:

5 Beğeni

Bunu ben de yapıyorum ama kasten değil hepimizin bogazından eşit lokma geçsin göz hakkı kalmasın diye yapıyorum galiba biraz da annemden kaldı :joy:

5 Beğeni

Ay Allah razı olsun onlardan güzel bir şey bence ama benimki benden hiç gitmiyor misafirim varsa acele etmem gerekiyorsa bile saymadan masayı kuramıyorum :woman_shrugging:t3: Bende de babamdan kaldı hepimizin tabağını o paylaştırırdı. Üç kardeştik başımızı bile eşit okşamaya çalışırdı :grin:

4 Beğeni

Her şeyden sonra özellikle yemektwn sonra ellerim yağlı olun olmasın mutlaka elimi ve ağzımı yıkıyorum. Evde terliksiz gezemiyorum ama mecburiyetten topuklarım çok ağrıyor ve çok çatlıyor terliksiz dolaştığımda :pleading_face:

3 Beğeni

Mutfakta tezgahin üzerinde bulasik görmeye tahammul edemiyorum bir tane bardak bile olmayacak o an bulasik makinasi çalışiyor ve bulasik ciktiysa kesinlikle elimde yikarim yine birakmam birde camasir asarken pantolanlar bluzlar yada tişörtler falan ayni sirada olmali en bastaki ipten baslayarak önce pantolon sonra ust kiyafetler sonra küçüle kücüle gidiyor eşim bazen ben asayim birak diyor kesinlikle icim rahat etmiyor elletmiyorum :grin::grin: çirpmadan da asla asmam bunlar sayabildiklerim daha bir sürü takıntı denince ben geliyorum akla çevrem tarafindan :joy::joy:

4 Beğeni

Bende yediğim taneli herşeyin tek sayı olmasına takıntılıyım.Çamaşır asarken iplere hep aynı elbiselerin olmasına ve iki mandalın da aynı renk olmasına dikkat ederim.Mutfak masasının üstünün boş olmasına dikkat ederim.

2 Beğeni

duş alırken ayağımda terlik olmazsa yıkanamıyorum en sonda terliği çıkarıp ayaklarımı yıkayıp öyle çıkıyorum

2 Beğeni

Bulaşık çıktığı gibi makineye koyarım tezgahta durmasına tahammülüm yok çorba içtik ana yemeğe geçtik mesela o kaseler bile hemen konulcak​:sweat_smile:

3 Beğeni

Başka yere misafirlige gitdigimde. Tuvalet temiz bile olsa.peçeteyle silmeden asla oturmam.:person_facepalming:

Kiraz falan gibi cekirdekli birsey yedigimde de. Cekirdeklerini sayiyorum hep acaba kaç tane yemişim diye​:grin:

Madalina yedigim zaman kabugunun icindeki beyazi yemeden asla atmam​:rofl:

Üzüm yedigimdede asla cekirdegini ısırmam.:grin:

Takıntılarım sayısız hesapsız benim :grin: İcimi dokdum resmen :rofl:

2 Beğeni

Duşa zaten terlikle giriliyor :grinning: Bende oyle yapiyorum :upside_down_face:

Eşlerinizin takıntısı ne peki??:grinning: Onlarıda paylaşalım kızlar :grin:

@Glsh887 @Kaplanaleyna @Nergiz13 @NURAN @Betuesk @afrikanın_gelini54 @Ftmsyh @ezgi-y @Songül19 @Gamze_06

Benim eşim. Masanın ustunde fazlalık gorunce sinirleniyor kaldırıyor. Mesela (içilmiş bardak)gibi

4 Beğeni