Tahminlerinizi Alabilirmiyim

2 kızdan sonra bi erkek gelir mi ? :face_holding_back_tears: 6+2 yim üstelik kızım daha 8 aylık mentalim çökmüş durumda

Allah bilir :slight_smile: yiyecek ekmeği var ise yavrunuz dunyaya gelmeye karar vermiş , bozmayın moralinizi

1 Beğeni

Hayırlı ve sağlıklı olmasını dileyin sadece gelmiş artık şu saatten sonra cinsiyetin gercekten bi onemi var mı sizin icin

1 Beğeni

Mevlam ne eyler neylerse güzel eyler rabbim hayirli sağlıklı evlat versin inşallah gönlunuzdeki erkek bebeği versin diyelim :palms_up_together:2oglum var çok zorlandım arka arkaya halada zorlanıyorum en kucugum 8yasinda kız cocugunu çok istiyordum 3ye şansimi deneyim dedim şuan 26haftalik gebeyim ve kız dediler hayırlı bir kız evladi olur inşallah diyorum hep rabbim sizede hayırlı bir erkek evladı nasip etsin :palms_up_together: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Sağlıklı olsun öncelikle rabbim daha iyi bilir inşallah günlünüze güre verir sağlıklı bir şekilde

Hayırlı olsun inşallah benim de aynı şekilde öç tane oğlum var zor oldu ama Cesaret edebildim kızım olsun diye 4 .cüye hamileyim Allah in zoruna gitmesin evlat larim pişmanlık değil ama erkek evlat çok zor bide kızların sevgisi ve bakımı çok farklı çok istedim çok şükür rabbim gönlüme göre verdi nasip olur sa 31.haftatadiz biz insanlar böyleyiz işte erkek olunca kız istiyoruz kız olunca erkek istiyoruz ama insan tatmak istiyor iki doyguyuda rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

2 Beğeni

Saolun aynen öyle valla ne yok onu istiyoruz ama ben bekarligimdan berli kız cocuklarini çok severim giydirmeyi heleki saçlarını örmeyi :blush:Rabbimde çok şükür nasip etti hayırlı evlat olurlar inşallah sizin adiniza çok sevindim gerçekten rabbim saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin

1 Beğeni

Bende aynı sizin gibiydim hep bir kızım olsun cicili bicili giydiriyim saçlarını güzel ve özenli her gün farklı farklı modeller yapim hep hayalim di yani çok şükür rabbim e nasip oldu hayırlısıyla bide kucağımıza alalım inşallah bende sizin adınıza gerçekten çok sevindim o özlemi çekmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum sağlıkla gelsin minik prenses ler :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çoksaklun Allah razı olsun aminn inşallah​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Daha once 5 kere hamilelik gecirdim 5 de oglandi 4 dogdu simdi yine hamileyim.

1 Beğeni

Adapte olmakta hala zorlanıyorum ve çevremdeki herkes resmen acıyan gözlerle bakıyor ya

Cinsiyetin Tabikide önemi yok önemli olan sağlığı inşallah bu üçüncüden sonra bebek defterini kapatmayı düşünüyorum :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Çok teşekkür ederim cümlemizin inşallah :heart_hands:t2:

1 Beğeni

Benimde 2 kızm var sizi çok iyi anlıyorum bende suan 10 haftalık hamileyim cinsiyeti belli değil etraftaki herkes bu erkek olsun diye soyneip duruyorlar bu tür konuşmalar beklentiler ister istemez can sıkıcı olabilir en önemlisi Allah tan ıyi kimse bilemez o neyi istemisse en hayırlısı odur

Gerçekten çok can sıkıyorlar kız çocuğu evlat değilmi ya 2 tane çiçeğim var saçlarının telini dünyaya değişmem

1 Beğeni

Evett malesef biz annele evlat ayrımı yapmıyoruz elbette ama çevreden kiz dogurduk diye acimsi bakışlar felan ne bilim

Kızlarım benim her şeyim şükür verene sağlıklı olsunlar cinsiyet önemli değil

Ya kız evlatan daha değerli bir şey varmı siz hiç kimseyi takmayın benim öç tane oğlum var rabbim den bir kızım olsun çok istedim gerçekten kız evlat başka doktor iki defa kız dedi sonra ki kontrol lerde göstermedi bebeğimiz sağ olsun ama biz bir sürü pembiş eşya aldık beşiğine kadar kız için aldık rabbim den önce sağlıklı olmasını istiyorum ama bir kızım olsun o kadar istiyorum ki bende eşimde eşim inanmıyor bile onun için sizde hiç dert etmeyin kimseyi de takmayın rabbim sağlıklı evlat versin cümlemize inşallah