Tahlil sonucumu yorumlamamda yardımcı olur musunuz

Ünlem olan değerler referans aralığının dışında olsa da çok fazla fark yok. Bence doktorun bu sonuca normal diyecektir.

4 Beğeni

Genelde aralık değerine yakınsa bir şey yok değerler normal diyorlar. Benim de son tahlili aynı böyle hepsi ya değerin biraz altı ya da üstüydü doktor iyi değerlerin dedi

1 Beğeni

Kızlar çok çok teşekkür ederim. Kafama çok takılmıştı :heart::heart::heart::heart:

İdrar yolu enfeksiyonu başlangıcı var ama kan değerlerin hamilelikten dolayı boyle bence kan değerlerin normal

2 Beğeni

Bu idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor galiba ya. Bir yıl önce falan oldum dört beş ay çektim doktora gittim antibiyotik verdi geçti bir kaç ay sonra tekrarladı şimdi dört aydır yine çekiyorum. Tahlil vermedim ama önceki belirtilrrle aynı %99 idrar yolu enfeksiyonu var yine. Şimdi bebek için kontrole gittiğimde vereyim mi yine tahlil? Ama antibiyotik vermez işte hamilelikte değil mi?

Ay benim de tahlillerimde böyle kırmızılar vardı hepsine tek tek baktım internetten nedir diye baya biseyim var sandım. Doktor sıkıntı yok normal herşey dedi.

Canım ben Dr sorduğumda kan değerleri iki katını göstermedikce korkma öyle referans dışı gostermesine bakma yani bir iki oynuyor normal yani ama @Cansu arkadaşımın dediği gibi idrar yolu enfeksiyonu başlamış dikkat et

1 Beğeni

Tek caresi bol su icmek bende yasadim

2 Beğeni

İçiyorum günlük en az iki litre su

valla canim hamile kaldigimdan beri su an 18+4 dum gecmedi antibiyotik surup toz ilac kullandim yinede tekrarliyor artik gunde 4 5 litre su iciyorum o biraz iyi ediyor ama yarim saate bir de tuvalete cikiyorum cok ictigim icin bu yolla atiyorum enfeksiyon bende de fazlasiyla var ve benim idrarimdan kan geliyor o derece cok sen dusun allah yardimcimiz olsun

1 Beğeni

Allah şifa versin size de

1 Beğeni

Kızlar ben de hastaneye gidince acilden kan almışlardı ama sonuçların çıkmasını beklemeden eve döndüm. Kırmızı olan yerleri size attım. Anlayan varsa bakabilir mi?

1 Beğeni

@Serapanne Bana kızmıyorsun umarım :face_with_hand_over_mouth: Hemşire olduğuna seni pişman etmiş olabilirim :grin:

Bunu da bir yorumlayıverir misin ? :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

:cherry_blossom: Dua ederiz bol bol hemşiremize :relieved:

1 Beğeni

Sindirim sisteminiz sayif demek üre besin yolluyla alinlan proteinleri sindiren maddedir ve bu düşük çikmiş buda yediginiz proteinleri sut yogurt peynir vs kaninizda parçalanip size bir fayda sağlayamiyo demek

2 Beğeni

Gama glutamil fazla kafein tuketmeniz sebebiyle düşük çikmiş ara verin kafeine

2 Beğeni

Peki bunun için bir tavsiyeniz var mı? Bu arada çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

2 Beğeni