Suyun gelmesi

Kızlar 3 gün önce koştum biraz suyumun geldiğini fark ettim bişey yoktu taki şimdiye kadar biraz önce yine suyum geldi biraz doktora gitmeli miyim sizce emin olamadım

1 Beğeni

Kaç haftalık hamilesin ve ne kadar geldi

3 gündür neden bekledib canım o su bebeği koruyor hiç bekleme doktora git suyun gelmesi de doğum başladığını gosterir

21 haftalık hamileyim

Daha çok erken doğum için

Yarım çay bardağı kadar

doktora gitmekte yarar var belkide suyun değil de idrar kaçırıyor olabilirsin

Neden koştunuz? Hamilelikte nasil koşulur bilmiyorumda :joy: ben bir odadan bir odaya zor geciyorumda :grin:

Bence beklemen hata doktora git derdim azından için rahat olur

Bence doktora görünün

Bence senin en acilinden doktora gitmen lazım bebeğin çok küçük. Ben senin yerinde olsam ilk su gelmesinde gitmiştim. Bebeğin suyu değil idrarda olabilir ama acil olarak doktora gitmelisin.

Sabah giderim artık çok korktum bende karnım da ağrıyor zaten bebeğim kaç saattir kıpırdamadı:roll_eyes:

1 Beğeni

Koşmak zorunda kaldım yoksa zar zor yürüyen biriyim

1 Beğeni

İnşllh su değil de idrar kaçırmasıdır Keşke bukadar beklemeseydin bugün doktora gidince güzl haberlerini bekliyoruz cnm :tulip::heart:geçmiş olsun inşallah bş sıkıntı yoktur

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah bişey yoktur sabaha kadar gözüme uyku girmedi haber veririm

2 Beğeni

ben durduğum halde aynı senin dediğin gibi oldu gitim acile doğum haneye altan muayene ve test fln yaptilar bebegin suyu degildi dedi idrar yolu enfeksiyonun olduğu için boyle bi akinti su gelmis ilac yazdı seninde oyledir kesin bende 23 haftalık hamileydim o zaman simdi 31 deyim​:blush:

Hastaneye gidiyoruz sıra yok diyorlar acile gitmek zorunda kaldım alttan muayene kabul etmedim karnıma baktı bişey yok dedi