Merhaba kızlar! Doktorum suyumun azaldığını söyledi. Bi kaç gündür iç çamaşırımin islandigini görüyorum. Acaba suyum mu geliyo yoksa lavaboya giderken yikaniyoruz ondan mı ıslanıyor anlamadım. Sızıntı olup olmadığını nasıl anlicagimi bilmiyorum.
Su olduğuna emin misin eğer kokulu ise idrardır kaç haftalık hamilesin bebeğin suyu artması için havuç suyu bolca tükete bilirsin
Canım kaç haftalık olduğun çok önemli kaç haftalıksın
37+4 haftalık canım
Emin değilim su olup olmadığına. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim.
Suyunun azaldığını söyleyen doktor ne yapman gerektini niye söylemedi ya da neden su mu değil mi diye test yapmadı
Drunuzun turnusollu ped vermesi lazım. Eczanelerde de satılıyor turnusollu ped yada turnusol kağıdı alıp gazlı beze pamuk ve kagıtları yerlestirerek kendinizde ped yapabilirsiniz. Amniyo sıvısı ise kağıt renk değiştiriyor
Yani son 1 2 haftada normal su azalmasi bebek doğuma hazirliyo yerini diyolar ama doktoruna sor yine de. Çünkü bebek büyüdükçe yeri kalmiyo en azından biraz suyunun gitmesi lazım diyolar
Bol bol su iç dedi. Aslında bende demedim böyle bir durum olduğunu. Sonradan şüpheye girdim acaba sumu diye