Kızlar başına gelen varmi 37 haftaligiz suyum azalmış maalesef 4 günde sancim var ama dayaniyorum altsn muayene etti önceki hamilelikte kalan açıklığın var dedi sadece
Miladına gelmişsin canım suyun azaldıysa neden suni sancı vermiyor ki
Suni sanciyla seni yormak istemiyorum diyor doktorum suni sanci kadınlar için çok kötü diyo hareketlerinde azalma vs gibi seyler olursa direk gel dedi
Ben suni sancı aldım ölüden farkım yoktu. Son dk sezeryana gittim
Benim de öyleydi 37.haftada suyum azalmıştı bol bol su tükkettim bir de havuç suyu içtim sonraki hafta düzelmişti
Bende öyle yapayim bari pazartesi kontrolüm var inşallah düzelir
Evet suni sanci kalbi durduracak gibi oluyor maalesef
Kızlar benden konudan biraz alakasız bişey sormak istiyorum tedayli ultrason 24 haftalar için mi geçerli sadece bir de tetanoz aşısınin günü haftasi varmı ben şuan 23 haftaligim hala asi olmadım tedayliya da gün bulamadım napmam lazim
Yardımcı olucak birileri olursa ben de çok sevinirim
24 haftalikta vuruldum canım bende igneyi illa vurul.bu ay dedi doktorum detaylı ultrasonda özelde hrmzn yapılıyor devlette 24 haftalikta sadece bildiğim.kadariyla
Yaşadığım yerde bitane özel hastane var orada da tedayli ultrason yokmuş devlette bitane var orada sıra vermedi napicam bilmiyorum
Özelde detaylı ultrason nasıl yokmuş anlamış degilim başka illerdeki hastaneye gidin bence ben öyle yaptım
İşte yok bende anlamadım sanirm ücretli kimse yaptırmaz diye gerek duymamislar bitane özel bitane devlet var