Kızlar benim sorum şu biraz iğrenç ama kusura bakmayın lütfen. Biz üç gün önce tatile gittik. Dün sabah uyandım wc ye gitrtm bi sorun yoktu sonra kahvaltıya indim geri geldiğimde tekrar wc ye girdim küçük bir kısımda beyaz bir akıntı gibi birşey vardı tamam o hep oluyor normal ama iç çamaşırımın kalan ağ kısmı hep su gibi ıslaktı acaba suyum gelmiş olabilir mi o ıslaklık ondan mıdır ya da hava çok sıcak oöduğundan çok aşırı terliyorum onun etkisiyle mi terden mi ıslanmıştır. Mesela bugün kontrol ettim sabah sadece akıntı vardı dünkü gibi ıslaklık yoktu.
Bazen benim de öyle oluyordu. Doktoruma sordum. Takip böyle olmaya devam edecek mi bak dedi. Doktorun erken doğum rikin yok dediyse korkma. Kaç haftalıktınız.
Erken doğum riskim yok @Cansu 24+0 dayız. Hatta rahim ağzı uzunluğu filan hep normaldi. Tatile gitmeden öncede dr a özellikle sormultum denize girebilir miym diye bi sorun yok girebilirsin demişti. Bende şimdi takip ediyorum bakalım yine öyle olacak mı diye eğer olursa randevumu beklemeden dr a gitmeyi düşünüyorum.
O zaman icin rahat olsun. Kendimden biliyorum. Arada oluyor
Bende oyle oluyor beyaz akinti yanlari islak bende bilmirem bu ne
Çok teşekkür ederim @cansu
Beyaz olana bana mantar demişti @Fidan1 hatta fitil verdi ondan sonra baya bi azaldı. Kaşıntım yoktu ama sürekli akımtım oluyordu. Hatta benim bacağımda da mantarlar o dönemde artmıştı yayılıuordu ilaç sürdüm onlarda geçti.
Ben fitil koyuram belek onun akintisidi
Olabilir oda fitil koyuncada öyle beyaz geri geliyor.
Evet canim
Bende bu sorun haftalardır var ve hiçbirşey çare etmiyir.Aslında öyle beyaz akıntının gelmesi vajinanın sağlıklı olmasından haber veriyor (doktorum söyledi) yani kendi kendine ata biliyor içerde olanları.Bende suyummu yoksa normal akıntımı diye endişeleniyordum.3 defa test yaptırdım 2 defa mantar çıktı 1 de hiçbirşey çıkmadı.Her defa da ultrasonda aminiyon sıvısın yoklayıp normal söyleyince içim rahat ediyordu ki,suyu değil bu gelen evet normal akıntı.Ama siz kokusuna,rengine dikkat edin. Tabi bazen bu akıntı suda ola bilir karıştırıla bilir.Dikkatli olmanız lazım.
@FidanUğur ikisini nasıl ayırt edicem ki ama
@Glsh887 Burada arkadaşlar yarım bardak gelmişse sudan şüpelene bilirsiniz söylüyor ama benim ultrasondakı doktorum iğnenin ucu kadar zarr da sorun varsa akıp gider annenin haberi bile olmaz söylüyordu.Onun için çok endişe ediyordum akar haberim olmaz zann ederim ki,normal akıntı bu.Onun için her defa su mutlaka yoklanıyor bende yani suya tam dikkat ediyorduk ayırt ede bilmek için.
O zaman inşallah su değildir gerçi dünden sonra daha hiç öyle olmadı maşallah dünden beri bebeğimde baya bi hareketli
Bence degil merak etme benimde oyle oluyodu sırılsıklam ama terden olduguna inandim artik sende içini ferah tut aynisi bende yasiyorum
Su gelmesi akıntı şeklinde ya da ıslaklık olsa bile durağan olarak gelmez arkadaşım. Suyun gelmeye başladım mı durmaz, ayırt edebilirsin zaten. İçini ferah tut o konuda. Şeffaf şekilde gelir başta, sonra pembemsi ya da kırmızı lekeyle birlikte gelir (nişan oluyor zaten bu). Su değildir seninki yani @Glsh887
@NURAN Bende öyle düşünüyordum ama doktorum öyle olmadığını detaylı bir şekilde anlatdıBazen annenin haberi bile olmuyor zaman zaman geldiğinden.Arkadaşımın suyu geliyormuş haberi olmamış kontrole gitdiğinde bebeğin suyu tamamen bitmiş ve kuruda kalmış çocuk.21 güne yakın küveyzde kaldı bebek ama malesef kurtaramadılar.
@NURAN @Sedef teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız. @FidanUğur o zaman takipte kaliyim her ihtimale karşı tekrar olacak mı diye kontrollü olmaktan zarar gelmez eğer yine aynı şekilde olursa dr umla iletişime geçerim.
@Glsh887 Tabikide. Her gelen su değildir ama dikkatde de saklamanız lazım.Randevunuz zamanı zaten amniyon sıvısın ölçerler o zaman emin olacaksınız.