Beslenme kizlar 3 aylık bebeğim sütüm hiç gelmiyor artık mamayı kusuyor ne yapmalıyım
@Mmerve manasını mi beğenmedi acaba değiştirdiniz mi hic
Yok hayır değiştirmedim . Valla napcam bilmiyorum
@Mmerve belki manasını sevmemiştir farklı bir tane deneyin doktora sordunuz mu
Reflü olabilir mi acaba ilk günden beri onu kullanıyorum değiştirip deneyeceğim birde… doktora pzt. Günü gideceğim
@Mmerve yemeğini yedirdikten sonra hemen yatirmiyosaniz yada doyabilecegi kadar yemiyo mu mamayi
Farklı bir mama deneyin mutlaka ,mamayı içtiği gibi mi kusuyor yoksa gazını çıkarırken mi kusuyor,bir de kaç Cl veriyorsunuz
Süt gelmesi için dut kurusunu demleyip içiyolarmış ve bayada etkili diye duydum istersen bi onuda dene
@Aylinbnli denedim onu da
@Dilek16 bazen direk çıkarıyor bazen gazını çıkarırken ara ara peynir kesiği gibi oluyor bazen direk sıvı 70 90 cc
Canım hiç sütun yoksa 70 ya da 90 Cl aslında yeterli değil 3 aylık bebek için sütünün olmadığına emin misin ? Reflü olabilir ya da fazlalığı çıkarıyordur her bebekte oluyor biraz kusma
@Dilek16 malesef canım sütüm cok az yetmiyor doktorumuz 90 dan yukarı geçmeyin dedi kilomuz 6450 kg bu normal kusma değil malesef yani her beslenme sonunda olan basit çıkarma değil bakalım randevu aldık götüreceğiz doktora ne diycek
Bestlak diee bi damla var trendyol dan bak bnjm de arada azalıyor ilac kullanıyorum yarıyor
Canım sütüm gelmiyor diye emzirmekten vazgeçme sürekli emzir süt kanalları açılır emzirdikçe onun dışında bol bol su tüket rezene ve kimyon tohumunu karıştır iç hem süt yapıyor hem bebeğin gazını alıyor ben de ilk doğum yaptım da sütüm böyle damla damla ya geliyor ya gelmiyordu tahin helvası yedim ve bol bol su içtim sütüm bir nebze de olsa arttı sonra petibör bisküvi tükettim dereotu ve yeşillik bunlar sütü çoğaltıyor bunları ye ama asla emzirmekten vazgeçme gelmese dahi emzirmeye devam et ki uyarı gitsin beyninde sütüm gelmiyor diye kendini psikolojik olarak yıpratma sütüm gelecek çocuğuma yetecek de kendini adapte et
@Leyla1991 canımsın denedim yeşillik helva o semizotlari yeşillik hosaflar uyumaya da dikkat ettim neler neler denedim bi bestlak damlayı denemedim onu alacağım inşallah yeter doktorumuz kilo ve gelişimi iyi dedi çok şükür ama bu beş gündür mamayı da çıkarıyor emdiği ni de çıkarmaya başladı
Canim benim bebegim de cok ksuuyor doktora sordum normal oldugunu soyledi . Gaz, kusma vs sorunlar bebek buyudukce ve özellikle yurumeye basladikca azalir demisti
Midesinide üşütmüş olabilir canım
Anladım canım ama asla vazgeçme Reflü olabilir canım yada mamayı değiş bir de onu dene
Bunları dene canim
@Esila122 teşekkür ederim canım inşallah kilo kaybı vs olmadıkça sorun yok diyorlar da takip ediyorum bakalım çünkü istahinda keyfinde felan bı durum yok huzursuz değil çok şükür
@Leyla1991 çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun