Sütüm gelmiyo

Kızlar merhaba 30 haftalık doğum yaptım haliyle bebek küvezde kaldı ve hep süt sağıp gönderiyorum manuel göğüs pompası ile ama artık göğüsümde süt kalmadı sık sağmama rağmen göğüslerim kurudu resmen ne yapacağımı bilmiyorum sütü arttıran ne var yada ne yapabilirim nolur yardımcı olun​:pleading_face:

Hoşaf bol su hurma sıvı ağırlıklı beslenme yapabilirsin göğüs masajı sıcak duş bunlarda süt damarlarını rahatlatıcı etkisi var süt artmasına iyi gelen şeyler

2 Beğeni

Manuel değil elektrikli sağma pompası alın mutlaka daha kuvvetli çeker bebek emiyor gibi benim de kızım küvezde yattı 1 ay elektrikli pompayla emziriyormusun gibi 2 saatte bir sağdım hep bol sütüm çıkmıştı. Bol bol su için Sıvı beslenin stres de yapmayın :pray: sütünüz bol olsun inşallah :white_heart:

2 Beğeni

Aktarda naturpy süt çayı var. Trendyolda da bulabilirsiniz. Faydası çok oluyor.

Canim benim de azdı sütüm elenetal 3 diye bi vitamin var doğum sonrasi emzirmede kullanılıyor onun sayesinde sanirim artti 2 gundur emiyor doyuyor sanirim mama hazırlıyorum o kalıyor. Bi de tahin helvasi, süt, tahin ,kuru incir ,kuru kayisi,rezene bunları gunluk mutlaka tuketiyorum

Bestlak sut arttırıcı damla varfi aldin mi. Onlar benim göğüslerimi cok sisirmisdi kullanmıyorum artık

Hurma arttırıyor

Bol bol yesillik marul ve su tuketmeye calis yeşillik cok iyi geliyor

Yani süt yaptığı için mi göğüsünüz şişmişti yoksa ödem falan mı oldu

Sütü artıran en önemli şey su canım günde 3 litreye yakın su içmen lazım hoşaf da artıyor bol dinlen artacaktır inşallah

Yok çok süt yapti hergun bir su bardağına 20 damla sıktım. Bebegi zaten surekli emziriyorum o halde bile taş gibiydii sistikce meme ucum koyboldu hemen elle dagdim cok arada 5 damla sıkıp içiyorum

Nerden alabiliriz onu fiyatı ne kadar bide

Bide çocuğu sık sık emizrin diyolar ne kadar sıklıkla mesela yarım saatte bı mi saat başımı ben saat başı emzirdigimde sanki sütüm azaliyo gibi bide oğlum nerdeyse 45 dkka emiyo göğsümde uyuyo bı öneri verirmisiniz

Eczane den alabilirsiniz