Güzel anneler merhaba 34+1 erken doğum yaptım suyum ve açılmam oldu bebeğim kuvezde suan sütüm gelmiyo sagıyorum ama olmuyo neler yapabilirim
İnşallah bebeğine hemen kavuşursun e bebekte satılan malt içecekleri çok süt yapıyor bestlak damla ve lactamil poset çay da kullandım. Memelere bol bol masaj yap. Bir de hastanedeki süt sağma cihazını deneyin sezaryen ile doğduysa sütün inmesi geç oluyor hangi süt sağma makinesini kullanıyorsun
Ben de ilk gebeligimde 34 te doğum yapmıştım, sütum 5. Gün geldi. Sıcak duş alın ve masaj yapın, bol su için, malt içecek alın, gelecektir endişe etmeyin.
İnşallah bebeğine tez zamanda kavuşursun
Çabucak bebeğine kavuşman dileğiyle bende sezeryan olduğum için süt gelsin diye teyzem öğretti duş alırken iki göğsünü birleştirip arada biriken suyu besmele çekip 3 defa iç dedi ondan mı oldu bilmem ama süt geldi deneyebilirsin
Tez vakitte kavuş bebeğine canım ben sezeryan oldum sütüm gelmedi önce mama verdik sagiyordum ama yine gelmiyordu havluyu iyi sıcak suda ıslatıp göğüslerimin üstüne koyduk dayana bilecegin kadar sıcak olsun soguyana kadar beklesin kaldırma birde bulgur pilavı aşırı süt yapıyor bol soganli yap ye yanında yoğurtla inşallah gelir hemen cecik