Süt yapan nelerdir evde

Kızlar ne yemeliyim süt olsun bunuda soyllim kilo almak istemiyorum yani karbonhidrat ve beyaz ekmek tuketmiyom şeker hiç yok sizin sütünüz nasıl ve ne yiyorsunuz

Isırgan çayı bende güzel süt yaptı bide yarım saat dahi olsun uyumak iyi oluyor sütün artıyor rezene ve kimyon da içiyordum bebekte çok gaz olmuyor

Kimyon yemeklerde olan kimyonmu onun çayı nasıl yapılır

Kimyon ve rezene çayı bebeğin gazını cikartmasini sağlıyor hergun bir su bardağı rezene çayı tüketmeni tavsiye ederim

Süt içinde bulgur pilavı birebirdir

Hazır rezene çayı var bitki onu hep içiyorum kimyon nasıl yapayım canim

Kimyonun cayi falan yok ha bildiğim yemeklerde kullandığımız baharatt yemeklere kimyonlu sürekli kullan birde kayısı suyu kefir bunlarda çok iyi süt yapıyor Birde canım geçen gün hastaneye gittim doktoruma sütüm az olduğunu söyledim bana bir ilaç önerdi istersen sana da söylim bak çok iyi

Herkes kılabilir mi peki söyleyin bi

Boza, bol bol su, yeşillik, beyaz veya sarı leblebi, petibor bisküvi bunlar bol bol süt yapıyor

Sığan ve sarımsak çok gaz yapıyor bence tüketmeyin

Canım ilacın adı LACMİX bu ilaç esas emziren anneler için özel geliştirmiş sütüm yetmiyor diyorsan kullanabilirsin ama önce bir eczacı yada bir doktora danış güzelim

Tm tşk ederim

Ben yapıyorum canım rezene ve kimyon kaynamış suya koyup demliyorum kimyon dibe çökünce içiyorum iyi geliyor

Ağır olmuyor mu canım