Süt ve Mama

Sütüm az diye hem süt hem mama veriyorum bebeğime. Gün içinde 60 -90gr veriyorum Günde 1 kez veriyorum ancak bazen sütüm tamamen yetmediğinde 60 gr yine veriyorum.

Bir sorun olacağını düşünmüyoruz diyen oldu ancak biraz tedirginim açıkcası ,sormak istedim.

Bunun bir zararı olmaz değilmi? Mide bozukluğuna yol açmaz?. @NURAN ve tecrübesi olan anneler.

1 Beğeni

Ben de hem kendi sütümü hem de bebek maması veriyorum.Bazen sütüm çok az oluyor 10 ml fln üstüne 60 ml veriyorum eğer doymazsa bir 30 da veriyorum bence bir problem olmaz midesine fln.

2 Beğeni

Hangi mamayı veriyorsunuz?

2 gün sadece anne sütü vermişsin bez sayınız 4’ü geçtiyse zaten süt yetiyordur. :expressionless:

3 Beğeni

Friso veriyorum ben

2 Beğeni

Zararı olmaz. Mama olarak SMA kullanıyoruz

2 Beğeni

Hepmi onu verdiniz yoksa değiştirdinizmi

Gaz veya kabızlık yapıyormu?.kaç tl?

Benim bebeğimde yapmadı

1 Beğeni

Nutirlak veriyordum düşmedi frisoya geçtik duru diye

Mama kaç ml vermek lazım ilk ayda? Bize doktor 30,40 söyledi ama doymuyor ki onunla

1 Beğeni

10 gününe kadar 30 40 veriyordum hem de fazla uyurdu 3 4 saat sonra 60 vermeye başladım.Kendisi acıkınca uyandı , doymuyorsa ver bir 30 daha 1 2 saat sonra . Sütte veriyorsun sanırım

Doymuyorsa bir 30 ml daha verebilirsin. Eylül hâlâ 60 ml içiyor, 2 saatte bir içiyor. 2 ay 6 günlüğüz şu anda

1 Beğeni