Süt stoklaması hakkında

Çokça sütü sağıp stok yapanlar varmış uzmanlar bunu yanlış görmüşler formasyonu bozulup bebeğin beğenmeme ihtimali varmış sen nasıl yapmayı düşünüyorsun belki bir kaç poşetten bişey olmaz ama düzine stok yapanı örnek vermişler

1 Beğeni

Ben ilk başlarda ne gelirse hepsini bebeğe vermek ıstiyorum
Süt kaygım bittikten sonra arttığını düşünürsem stok yapabilirim ama ben de gorüyorum. Bir buzluk dolusu süt stoklayan var.
Sütüm ne kadar gelir yoğunluğu nasıl olur bilmiyorum
Sorduğunuz soru çok güzel olmuş
Siz nasıl yapmayı planlıyorsunuz?

2 Beğeni

Bende sütüm geldikçe vermek istiyorum çok zorda kalırsam yada gogusum yara yaparsa sağar kaldırırım diye düşündüm

İnşallah memelerimiz yara olmaz.

2 Beğeni

Valla kızlar size en basit mantıkla şunu söyleyebilirim bebeğe odaklanın. Ben yaptım o hatayı çünkü ve dünyanın en gereksiz çabasıydı. Belkide en değerli sütleri paketleyip dondurucuya koydum. Sonra bana bı aydınlanma geldi ve dedim ki Esma napıyosun. Canım çıktı çünkü emziremedim süt sağdım verdim, emzirmeye başladım bu sefer de kalanları sağayım da daha çok gelsin dedim. Neyim ben Jersey ineği mi :woman_facepalming:t3: Elimde pompayla uyuyodum ya mutfakta yerde oturuyorum bide kafaya bak. Neymiş süt sağacakmışım da bebeğe mememdeki yetmezsse onu verecekmişim. Yeterse de donduracakmışım. Tövbe tövbeee :woozy_face::woozy_face: Sağın bak çok istiyosanız gene sağın ama benim yaptığım gibi ilk zamanlardan başlamayın en azından. Biraz bekleyin bebek memeyi tutsun, tüm kanalları emerek güzelce bir açsın… Sonra yapın napıyosanız. Ben şuan pompayla göz göze gelmek istemiyorum. Gözümün önüne mutfakta yerde oturmuş süt sağan halim geliyor​:woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3:

3 Beğeni

Ben ne yaptım biliyo musunuz. Buz dolabı poşeti kullandım. Kulağa saçma geliyor evet ama yemin ederim memelerim onlar sayesinde hep nemli kaldı ve kurumadı ve tabiki yara olmadı. Tek başına lansinoh krem yeterli değil çünkü cildin bir süre sonra emiyor o kremi ve kuruyor. Şu şekilde yaptım ben lansinoh krem sürdüm üzerine de kare kare kestiğim bozdolabı poşetlerinden yapıştırdım. Sol memem batık benim o bile yara olmadı. Memeyi iyice tutmaya başladı bebek şuan o yüzden bıraktım buzdolabı poşetini artık ama hala kreme devam ediyorum üzerine de kudret narı ve zeytinyağlı bir karışım var onu göğüs pedine emdirip koyuyorum. Hem sütüm akarsa ki akıyor emin olun sizin de akacak pedde kalıyor kıyafetler kirlenmiyor :hugs:

3 Beğeni

Bunu dün instgramda gördüm inanır mısın :rofl: buzdolabı poşetini uygulayanlard
A olmuş hayır diyip gümüş meme seysi kullananda

2 Beğeni

Gümüş kapak da çok işe yarıyor diyorlar onu bilmiyorum. Onun gerçeğini bulmak lazım ama piyasada satılanların hepsi gerçek gümüş değil çünkü. Buzdolabı poşetleri maddi bakımdan da destek sana. Bir taneden dünya kadar çıkıyor @afrikanın_gelini54

1 Beğeni