Süt sağım pompası

Kızlar bu ikisi arasında kaldım sizce hangisi alınmalı kullanan varmı bilgisi olan

Usttekini al ama ben phiplis avent aldim o daha iyi birazcik paraya kiy onu al ama maddi durum yoksa ustteki

Paraya kıymakla alakalı bı durum degilki bu 13 binede pompa var ama bu markayı çok duydum kullanan varsa burda ona göre alacam eğer güzel iş gören biseyse neden alınmasınki kaliteli olan şeyler illaki pahallı olacak diye bişey yok bebeğe alınan herşeyde paraya kıymak kafasıyla gidersek işimiz zor bu zamanda

Pompayi neden ağlıyorsun öncelikle sezeryan doğumda sütüm gelmez diye mi. Ben normal doğum yaptim. 1 aylik olduk ve şuana kadat gerek yok sol memeden cok tazyikli sut geliyir sadece onuda elimle qs bisey biberona sagiyorum. Ve sütü siz sagdikca daha cok geliyor. Ve bir sure sonra cok agri yapıyor. Bence makinaya gerek yok bebeğin emme saatine kadar sutuny yenileniyor zaten

İlk paylaştiğinizi alin ben onu kullanıyorum gayette memnunum çekimi çok iyi pahali markalara para vermeye gerek yok işini fazlasiyla görür canım :smiling_face:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim canım benim :purple_heart:

Sezeryan olacam büyük ihtimalle makat geliş bebek dönermi bilmiyorum çok kişiye sordum sezeryanda hemen süt gelmiyor bebek emmiyor yada çok fazla geliyor mastıt olmamak için alayım bulunsun diye düşündüm ne olur ne olmaz sonrasından o durumda almak istemedim zaten ihtiyacım olmazsa 2 kız kardeşim daha var illa birine gerekir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Canım bende bi tane trendyoldan aldım saha kullanmak nasip olmadı resmini atiyim yorumlarına bak istersen

Olur tabiki çok teşekkür ederim