Süt sağım pompası kullananlar

Merhaba süt sağım pompası arastiryorum iki haftaya doğum yapcagim kısmetse fakat en iyi markadan kotusune elektirikliden giyilebilire hepsinde birkaç iyi yorum varsa bir okadar kötü yorum var çok kararsız kaldım burdan yeni doğum yapmış veya daha önce kullanan annelre sormak istedim çünkü daha önce manuel kullasitim ve çok zor oluyordu

Merhaba ben bı pompalı aldım birde elektrikli elektrikli pompadan iyi ama oda hepsini cekmiyo en iyisin aldım cekiyo ama hepsini değil en son elimle sagiyorum geri kalanini

1 Beğeni

Bence alma bn aldm pisman oldm kullanilmiyor bile

1 Beğeni

Anladım yani alanların yorumları da manuel çok yoruyor ama elektrikli sürekli başında duruyorsun diyor eller serberstte okadarda serbest değil az hareket etsen dökülüyor yazmışlar sassirdim sizin hangi markaydı. Teşekkür ederim :folded_hands: bu arada

İşte çok pişman yorumları vardı bende burda kualnan annelerde danışayım dedim internette takip ettiğim bayanlar çok gerekli kesin alınmalı gibi paylaşım yapıyorlar da bilemedjm

Ben ilk gebeligimde elektirikli kullandim chicconun ama.manuel pompa sagimi daha guzel sutun guzel geliyo lansinoh markasinin manuelini aldim ebebekten bakabilirsin 1 haftadir kullaniyorum cok memnunum onun meme ucu kreminide aldim ondanda cok memnunum canim oneririm kullaasan bile tedbir olarak al

1 Beğeni

Nimo elektronik tekli göğüs pompası öneririm çok güzel verdiğin paraya değen bı alet eşim bu sabah aldı ve gerçekten çok kullanışlı

1 Beğeni

Teşekkür ederim :folded_hands: sağolun

Teşekkür ederim :folded_hands::cherry_blossom:

1 Beğeni