Süt Pompası önerisi

Merhaba hanımlar süt Pompası almak istiyorum bebeğim bazı sebeplerden dolayı ememiyo malesef wee baby almıştık elektrikli çekim gücü azaldı manuel ile sağıyyom uzun zamandır ama artık göğüs uçlarım mosmor oldu ve tam boşaltmıyo kasım indiriminden pompa alacam lansinoh en iyisi deniliyor okuduğum yorumlardan yapay zekaya sordum falan kararsız kaldım eller serbest mi elektrikli mi aslında priz başında beklemek de istemiyorum eşim istediğini al ama şikayet eder memnun kalmazsan sorarım sana dedi :face_with_hand_over_mouth::rofl:o yüzden iyi bişey seçmem lazım fikirlerinize ihtiyacım var 11.11 indirimi bitmeden bir el atıverin gari bacikolar​:smiling_face_with_three_hearts:

merhaba ben de bir kaç gün önce aynı konuyu paylaştım elektrikli philips avent tercih ettim mağazadan aldım iyi yani sağımı ben memnun kaldım

Yaaa uzun zamandır girmiyorum buraya görmedim açıkcası lansinoh en çok önerilen olduğu için onu düşündüm ama elektrikli mi eller serbest mi ona karar veremedim :pensive_face:sürekli sağım yaptım için yapay zeka elektrikli demiş ama prize bağlı kalmak da zor :pensive_face:wee baby elektrikli idi baya bunalttı beni

Lansinoh elektrikli öneririm kesinlikle çok rahat edersiniz. Kiwi markasınında şarjlısı var yorumları falan iyi ama kullanmadım

Merhaba lansinoh çok güzel gerçekten

Elektrikli demek prize bağlı yaşamak demek yaa :pensive_face:wee baby nin var elektrikli diye giyilebilir olanından sipariş verdim inşallah pişman olmam

Geri dönüş için teşekkür ederim lansinoh alacaktım zaten sadece elektrikli mi giyilebilir mi onda kararsız kalmıştım

Bence giyilebilir daha mantıklı ben normal almıştım elektrikli tekli göğüs pompası

Bende de öyle var wee baby tekli olduğu için zordu açıkcası şimdi çekim gücü de azaldı iyice zorlamaya başladı manuel kullanıyorum uzun zamandır ama o da tam boşaltmıyo birde artık mosmor yaptı göğüs uçlarını o yüzden aldım bakalım gelir bir kaç güne inşallah

Ben Philips avent aldım alacaksanız ya lansinoh yada avent ve elektrikli alın giyilebilirlerin çekim gücü çok daha düşük

aynı konuyu ben de çok araştırdım ve bi kaç gün önce philips elektrikli aldım. yorumlara göre eller serbest modeller sütü çok olanlar için daha uygun oluyormuş ve memnun olan da çok olmayan da. ben daha 30 haftalık hamileyim ama riske atmak istemedim o yüzden philips elektrikli aldım.

@sule135 @Yarenmsc çok teşekkür ederim önerileriniz için :hugs:lansınoh eller, serbest olanını aldım dünya varmış dedim saatlerce priz başında oturmaya son verdim şükür :cherry_blossom:o kadar rahat o kadar iyi ki elektrikli de kullandım göğsü tam boşaltmıyordu ilk defa göğsümün boşaldığını hissettim resmen alacaksanız giyilebilir olanını alın asla pişman olmazsınız

1 Beğeni

Elektrikli de kullandım giyilebilirin çekim gücü elektrikli den fazla emin olun :hugs:aynı sürede elektrikliden çıkan süt ile giyilebilir arasında min 50 ml fark var öyle söyleyeym

1 Beğeni

Ay keşke bende giyilebilir alsaydım o zaman. Doğumdan sonra biraz kullanır giyilebilirde alırım belki bakalım