Öncehi hamileliğimde süt içtiğimde midemde taş oturmuş gibi hissediyordum. Ben bunu süte bağlamadım o zaman deprem olmuştu yaşadığım sitres endişe korkudan kaynaklı dedim. Daha sonra 2 gün ara verdim tekrar içtim aynı şey oldu özellikle gece oluyordu midem taş kesiliyordu. Şimdi süt içmek aklıma bile gelmiyordu bir ara dedim bir bardak içeyim ilk gün bir şey olmadı 2,3,4 günde artık midem patlayacaktı gece ölüyorum sandım nefes alamıyordum. Bunu anladım ki hamilelikte süt bana hiç iyi gelmiyor. Benim gibi olan var mı acaba
Bende dun gece istim azdaha oldum ilacta kulkaniyoruz ya belki ondan sen gunduz ilik icmeyi dene belki mideden kaynakli sorundur
Midenle safranla alakalidir buyuk ihtimal cunku sutte de asit varya tetikliyor ben ameliyat oldum saframi aldirdim ondan once ayni sikayetlerim oldu yogurt yemeyi dene ben asla sut icemiyorum mesela nescafe icincede ayni sey oluyor bende
Laktozsuz süt dene birde belki o sorun yapmaz
Sadece hamilelikte oldu bende normal zamanda süt içtiğimde olmuyordu
Neskafede süt tozu var mı çünkü süt tozu kullandığında da böyle oluyorum
Var icinde bende yapiyor bilmiyorum hamilelikte safra biraz daha asit salgiliyor galiba yogurt ye yada arkadasin dedigi laktozsuz olani dene
Bir ay önce Taze sağılmış sütü kaynattım sonra içine biraz bal koydum onu içtim hiç bir şey olmadı
evet benimde öyle oluyordu laktozsuz süt aldım onda rahat ettim ne kasilma ne siskinlik nede mide agrisi hicbirisi olmuyor laktozsuz süt ic rahat et
Yaa bu dediklerinizi dikkate alacam teşekkür ederim yine de doktora söylicem böyle oldum diye
Denicem Teşekkür ederim
Hamileliğinde etkisi vardır ya illa ki de laktozsuz süt dene bir bakalım
Muhakkak yoksa normalde süt içerim yani böyle olmamıştım