Merhaba 35+3 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve şuana kadar hiç süt gelmedi göğüslerim şişti ve agirlasti ama hiç süt gelmedi normalmi hiç belirti olmaması doğum olunca süt hemen gelirmi bilmiyorum herhangi bir göğüs pompası da almalımıyım bilmiyorum
Normal o zaman ya bende öğrenmiş oldum
Siz yinede hazırlıklı olun enazindan manuel pompa bulundurun elinizin altinda kimisinin ilk bebeginde sutu oluyomus ama kanallari tikali oldugu icin gelmiyomus. Youtube ta videolar var kanallari acan masaj diye yavastan o masajlardan yapmaya baslayin derim
Ben de 30 oldum .buradan hep okuyorum 25 te bile gelenler varmis bende hic bisey yok kendi kendime düşünüp korkuyordum demek herkeste olan bisey değilmiş
Sen bilirsin ozaman hastaneye pompa gotureyimmi o tur durumlarda hastanede müdahale ediyorlar dediler bana
Valla ben kendime pompa aldim. Pompami sterilizatorumu vs hep goturcem hastahaneye… şeyma dogurdu ya sabah ona yardim eden filanda olmamis pompa vermislermi kendileri mi almislar anlamadim ama o da baya zorlandi sanki fısıltıda yazıyodu bisiler
Ben de almistim ne olur ne olmaz diye koymakta fayda var ozaman
Kesinlikle… aldinsa zaten bissuru esya tasiycaz hastaneye pompanida aliver yanina. Ekstra hastalanirim bisi olur stok yapabilirsem kenardaki sutten beslerim sterilizator hem mama isitici sut isitici ozellige sahip mama isitilirda süt ısıtan,stoklayan olmadi cevremde hic bi hatam olmasin simdi cok özeniyorum planladigim gibi giderse hersey guzel olacak insaallah
Sut isitici almadim ben ya gereksiz buldum herseyinde makinasini almak istemiyorum elbet konfordur