Süt azlığı

Hanımlar merhaba 3 gün önce doğum yaptım ama sütümde göğüs ucumda yok mamayla besliyorum eve geldim duş alıcam süt kanalları açılır mı

1 Beğeni

Geçen gün youtubede gezerken süt arttırıcı damla görmüştüm ama ismi neydi hatırlamıyorum ya. Öyle şeyler var sanırım işe yarar mı bilmiyorum ama araştırın isterseniz

Eğer bebek sizi tutmakta zorlanıyorsa sağarak sütünüzü arttırabilirsiniz.Benim de meme ucu yok malesef ilk oğlumu da emzirememiştim bunu da çok denedim ama tutmadı yine sağarak veriyorum.

iyice artana kadar 2 3 saatte bir yavaş seviyeden başlayıp ,canınızı çok acıtmadan sağım yapın .

Bestlak damla bende kullanıyorum şu an dediğiniz o olabilir …

Silikon uç kullanabilirsiniz aynı durum bende de var bende silikon uç kullanarak emziriyorum .

Ay evet oydu :handshake: teşekkürler​:star_struck:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim sizin sütünüz geliyor mu benim gelmiyorda

Yani aman aman çok diyemem ne var ne yok öyle söylim hiç yok değil az da olsa. Var ama ben biraz doğumda stres yaptığım için çekildi işte damlalarla yiyeceklerle bi şekilde indirmeye çalışıyorum…bende mama kullanıyorum bebeğimde doyurucu değil çünkü sütüm emdikten 15 20 dakika sonra bebeğim tekrar emmek istiyor o yüzden mama kullanıyoruz …

Sıcak duş iyi geliyor birde dereotu tahin helvası petibor bisküvi bol su rezene ve kimyon tohumunu karıştır iç bunlar süt yapıyor ve bebeğin gazını da alıyor

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Emzirdikce sütün gelir canım pes etme

Bende beslak kullandim pahali ama ise yariyor ebebekte var.konposto bol su ic sagim yap emdikce geliyor sut inanki birde moralin iyi olsun yoksa verim alamazsin cok sukur 6. Ayimiza girdik biz