Bebeğim 3 aylık ve sütüm çok çok azaldı mamayla besliyorum. Sütümü nasıl arttırabilirim kızlar emzirmek istiyorum önerisi olan var mı
Etli Kemik ilik suyu icmen gerek kırmızı et yemen lazım bol su icmen doktor önerisi
Ayrica e bebekte hipp anne cayı ve promalt icecek 8 saat arayla günde 2 tane icebilirsin
Rezene cayı tuketebilirsin anne cayı yerine kuru kayısı kuru üzüm kuru incir kuru dut bunları hoşaf komposto şeklinde icebilirsin
Bol yeşillik yeşil yaptaklı sebzeler tüketmen lazım dereotu ıspanak roka marul ısirgan otu
Ben bir tek eczane de satılan damlayı kullanmıyorum hepsini yapıyorum yiyorum iciyorum sürekli ve mutlaka emzirme sonunda kalan sütü icemedigi kısmı masaj yaparak sağıp veriyorum memem çok sertlesiyor Zorla sagiyorum sıcak duşta masaj yapiyorum
Humana markasının emziren anneler için süt artırıcı çayları var ben çok faydasını gördüm bide bol bol dereotu ve su iç lütfen
Bide bol bol emzir oda çok süt yapıyor göğüse ne kadar çok istek ve taleb giderse göğüs o kadar süt üretir herşey ye iç ama bol bol su iç bide uyku çok güzel süt yapıyor bende hersey yiyip içiyorum emziriyorum sonra uyuyoruz dinleniyoruz sonra göğüs taş gibi oluyor sonra gene emziriyorum