Merhaba kızlar 33 haftalik hamileyim Aksam erkenden de yatıyorum ama sabahlari kalkamıyorum 1 kadar uyuyorum ama yine cok uykum geliyor halsizim ayakta duracak halim yok
34 oldum aynı durum bende de var maalesef, ne kadar uyusam da yine doymuyorum uykuya
Hmm teşekkür ederim canım
Aynı durumdayim .hiç birşey yapacak halim yok .34.haftamdayim hiç bir hazirligimda yok .bı fikrimde yok .yan gel yat anca
36 dan bildiriyorum ne istahim var ne ayaga kalkacak halim ayaklarim bileklerim sisti son 2 gundur
Bende 33 oldum daha hiç bisey almadim daha yan gelip yatıyorum
Vala ben daha 36 gelmeden başladı ağrılar sizilar
Ay yok benim tansiyon dusmus ondanmis saglik ocagina gittim ogrendim
geçmiş olsun canım
Kizlar ben 30+3 haftalik hamileyim, cok fazla uykum geliyor gün icinde sürekli uyuma istegim oluyor hatta basen otururken uyuduğumu farkediyorum sizde durumlar nasıl
@Feyza74 bende öyle hele öğleden sonra bı uyku geliyo sanırsın hiç uyumamisim acaba kan değerlerim mi düşük diye düşünmedim değil
Demir ilaci kullaniyorum takviye şase , daha onceki gün bakildi kanlarima bir sikinti olsaydi doktor söylerdi. Sanirim bebek büyüdükçe agirlasiyor vücut
35+4 günlük hamileyim ve sürekli uykum gelio midem bulanio bunları yaşayanlar var mı normal mi
35+4 haftada bu tür yorgunluk, sürekli uyuma isteği ve mide bulantısı gibi durumlar oldukça yaygın ve çoğu anne adayı seninle aynı şeyleri yaşıyor. Hamileliğin son dönemlerine geldiğinde vücut gerçekten çok çalışıyor; bebeğin hızla büyüyor, rahim genişliyor ve bu da organlarına baskı yapabiliyor. Mide bulantısı, mideye yapılan baskıdan kaynaklanabilir. Aynı zamanda, vücut doğum öncesi enerji toplamak istediği için sık sık uyku ihtiyacı hissedebilirsin.
Bu belirtiler genelde doğuma hazırlık sürecinin bir parçası olarak kabul edilir, ama eğer bulantın çok şiddetliyse ya da başka rahatsızlıklar hissediyorsan doktoruna danışmanda fayda var. Biraz daha sabret, her şey normale dönecek. Şu an için bol bol dinlenmeye çalış ve kendine bu süreçte ekstra özen göster. Az kaldı, bebeğini kucağına alacaksın!
Hormonlardan dolayı gayet normal canım
Teşekkürler evet inşallah rabbim saglikla almayı nasip etsin inşallah
Aynen bu aralar benimde uykum çok geliyor ama bacaklarımdan uyuyamiyom çok bacak ağrısı cekiyorum
Bacak agriis normal mi admin 4 aydan beri magnezyum kan hapı ve vitamin kullanıyorum ama bacaklarım ağrısından saat başı kalkıyorum
Bacak ağrısı dediğin kas ağrısı mı, eklem veya kemik ağrısı mı, nasıl bir ağrı?
Yattigim anda başlayan bı ağrı sızlıyor uykumda kaldırıyor