Sürekli Tuzlu seyler istiyorum

Selam kızlar, hamileliğimin 8. Haftasindayim. Surekli tuzlu seyler yemek istiyorum. Elmaya da tuz döküyorum. Genel olarak bulantım çok yüksek ama tuzlu şeyler istiyor canım sizde de böyle seyler var mı?

1 Beğeni

Bende öyleydim şimdi 12 haftalık oldum bulantim geçti çok şükür ekşi ve tuzlu şeyler yiyodum tatlı yemezdim hiç yeni yemeye basladim

Sadece tuzlu istiyorum tatlıdan acıdan midem bulaniyor. İnsallah gecer bu tansiyonum cikacak artik

Geçer inşallah 3 ay olunca genede çok tuzlu yememeye dikkat et bide doğal maden suyu içmeyi dene onda bol mineral var vücudun tuz istiyordur ordan karşılar belki

Ben 22. Haftadayım ve 1 ay önce senin gibiydim çok abartmadığın sürece tuzun miktarını sorun olmaz şu an canım tatlı istiyor sürekli ve dengeli bir şekilde yiyorum tansiyon düşüklüğüm olduğu için doktor tüketebileceğimi söylemişti sende doktoruna danış istersen herkesin bünyesi aynı olmaz ama korkmada​:cherry_blossom:

ayyy bende tuzlu cok yedimm canim cekiyodu bende elmaya tuz dokuyodum​:rofl::rofl: simdi 23 haftalik olduk ama cinsiyet erkek zerre tatli istemiyorum halaa eksi tuzlu :joy::grinning:

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts:

Bende de tuzlu eski seyler cekiyordu hep coga kacmadan yiyebilirsin çok tuzlu şeyler rahatsızlık yaratabilir

1 Beğeni

Çok fazla doktora gitmiyorum ama gittigimde ilk bunu soracagim

1 Beğeni

Bende kızımda hic boyle olmamistiim acaba cinsiyeti etkiliyor mu ki

Onu da çok fazla tuketiyorum ama hic boyle olmamistim Alah hepimize yardim etsib

Tesekkur ederim leylaa :pray: Araştırmalar her gebelik farklidir diyor araştıranlara hic guvenmiyorum :grin::grin: atlatirim insallah :pray::pray:

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :potted_plant:

Yine de siz çok fazla tuzlu tüketmemeye özen gösterin, tansiyon problemi oluşturabilir

Fazlası her zaman zararlı son haftalarda tüm vücudun şişip ödem tuttuğunda ben ne yaptım dersin bilgin olsun canım