Surekli emmek istiyor

Merhaba anne adayları bir haftalık lohusayim.Bebegim sürekli emmek istiyor ve sürekli kucağıma gelmek istiyor.Simdilik sütüm henüz gelmediği için o sarı sıvıyı emiyor aç mı kalıyor sürekli meme istiyor ve beni istiyor :face_holding_back_tears:yorumlarınızı bekliyorum

Sagmayi denedin mi? 1 hafta aslında uzun bir zaman.

Bebeğini sağlıkla büyüt canım sürekli emmek istemesi normal midesi ufacık zaten çabuk doyuyor anne sütünün sindirimi kolay olduğu için çabuk acıkıyor sarı süt onun için en şifalı süt doya doya emsin biz 2 buçuk aylık olduk kızım yaka iğnesi gibi sürekli göğsümde :blush:istediği sürece emzir hem bağınız kuvvetlenir hemde şifa olur

1 Beğeni

Ben daha hamileyim 38 hafdalık ve sol göğsümün ucunu azıcık bile sıktığımda sarı su gekiyor çok fazla diğil ucu ıslatacak kadar diyer göğsümdende normal rəngsiz su bu normalmı

Göğüsünü sıkma o ilk gelen süt bebeğe çok faydalı o sütü boşa akıtma canım kendisi akiyorsa aksın ama göğüslerini mümkün olduğunca sıkma

Sürekli emmesi güzel birşey emzir daha yeni doğmuş bir bebek sık sık emmesi normal ilerleyen zamanlarda kendine bir düzen oluşturacak o sarı olan senin sütün şifalı bir süt antibiyotik niyetine bol bol emsin bebiş şifa olsun inşallah. Ayrıca ilk gelen süt ön süttür o biraz daha su gibi olur ve su ihtiyacini karşılar son süt daha doyurucu olur yani bebek emene kadar emme işlemi bitene kadar sakın göğüsünü çekme kendisi bıraksın diğer göğüsünü isterse ver istemezse o göğüsünü sağ ki tikanmasin

2 Beğeni

Çok teşekkürler her zaman sıkmıyorum bazen işdə çok az bir damla bile diğil çıkan sey

Rica ederim canım :heart:

1 Beğeni

Sadece aç olunca değil bildikleri, güvendikleri, sakinleştikleri tek yer orası olduğu için emmek istiyorlar, doktorlarda ilk 3 ay ne zaman emmek isterse emzirin diyorlar güvenli bağ kurmak için

1 Beğeni

Evet normal, sıkmamaya çalış, sütün azalmasın

1 Beğeni

Teşekkürler canım yok sıkmıyorum daha üzerinde kuruyan şeyleri götürüyorum sadece