Selam kızlarr bayadır yoktum çok fena bir hastalığa tutuldum şükür 2 hafta oldu ancak iyileşiyorum. Biz nasipse yarın 23 haftalık oluyoruz
Son günlerde yaşlar gözümde bekleyip duruyor sosyal medyaya giriyorum her 2 video da bir ağlıyorum. Tv izliyorum ağlıyorum. Resmen içim dışıma çıkıyor. Ölene, doğana, evlenene, ayrılana, hamile kalana, kalamayana yani anlayacağınız herşeye ağlıyorum. Yok mu bunun bir çözümü sonra da kendime gülüyorum
Bu duygu karmaşası hamileliğin en başından olmuyor muydu bu haftalarda da oluyor mu ay bunu yazarken bile ağlayasım geldi kızzz…
Ah bu hormonlar
Bu hamileliğimde gerçekten beni fena yaptı bu hormonlar Duygularıma hakim olamıyorum
Ben Herry Potter da bile ağlıyorum sonrada aklıma gelince gülüyorum… Hele de biri bana öte git dese zoruma gidiyor herşeyi yanlış anlıyorum ve hiç kimse ile görüşmek istemiyorum… Normalde de çok alıngan bir insandım şimdi yüze katladı. Düşük tehlikem var temizlik yapamıyorum eşim ile oğlum yapıyor bu seferde içime sinmiyor diye ağlıyorum
bak yine ağlıyasım geliyor
26 haftalık oldum ben dün akşam eşim sütümü içmiş diye ağlamaya başladım aç kaldım süt istiyorum diye yaklaşık yarım saat ağlamışımdır hormonlarımız tavan oluyor
Gelmiş geçmiş olsun canim
Zaman zaman bizdede oluyor kuzum sende yoğunluk fazla demekki
Bende öyleyim herşeye ağlıyorum video filan izlediğimde ağlarken ben napıyorum neden ağlıyorum diyorum
Tabi canımı sıkan olunca daha çok ağlıyorum hemen etkileniyorum biri en ufak can sıkcak bişey dese
Surekli aglama degilde duygulanir gibi olup tutuyorum kendimi ama gecenlerde otobuste candan ercetin melek dinleyim dedim ay goz yaslarina boguldum sarkiyi hemen kapattim otobustekilerde sasirmistir
ayy yalnız olmamama sevindim kızlar. Bu hamilelik ne tuhaf gerçekten
Amcam çok yaşlanmıştı İbrahim Tatlısesin bir mondur iki mondur şarkışını duyduğunda hüngür hüngür ağlamıştı biz hamileler yaşlılar gibi olmuşuz
Ve çok tuhaf bir durum o kadar ağlamak istiyorum ki tam ağlamanın ortasında göz yaşlarımı silip komik şeyler izlemem normal mi
Bende kocam ekmek arası kaşarımı yedi diye ağlamıştım geçen gün eşim durumu anlamadı bir yandan yiyor bir yandan neden ağlıyorsun diyordu… zıkkım ye deyince eşim durumu anladı
Ay çok değişik bir dönemden geçiyoruz