Mrb oğlum 1buçuk ay önce sünnet oldu fakat 10 gündr geri çekme işlemi yapamıyorum pipisi içerden çıkmıyo bu durumu yaşayan var mı
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Bununla ilgili bir bilgim yok ama kesimimi iyi yapılmadı acaba bilemedim ama olan arkadaşlar yardımcı olacaktir
Merhaba nasılsınız, herkes nasıl ben geldim
Merhaba @alp hoşgeldiniz biz de yeni sünnet olduk ama bu konuda ne yapılır bilmiyorum tekrar sunnettçiye yazsanız
Hoşgeldiniz aramıza Hayırlı olsun sünnetiniz
Benim de oğlum sünnet olmuştu ama geri çekme işlemini sünnet olmazdan evvel yapardım hazır vaziyyete getirdim ki,rahat rahat sünnet yapılsın sünnetten sonra neden geri çekilme yaptınız ki?
Bebegin kilo aldimi sunnetten sonra ondan olabilir
Bende 24 günlük sünnet yaptırmıştım hiç böyle birsey duymadım bir yaşıma daha girdim. Bence bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çok kurcalamamak lazım bence.
Bu gün oğlumuda sünnet yaptırdık ama doktorumuz böyle birşey yapmak lazım diye söylemedi
Yaaa Ömer büyüdü Gözyaşım pıt
Hayırlı olsun çiçeğim
Gömük pipi olabilir. Banyolarda denemeye devam etmen gerek. Biz de gömük pipi sorunu vardı. Ben kıyamadım geri itmedim hiç sünnetten sonra dikişler falan var diye. Yapıştı bide üstüne. Sonra banyo yaptırırken ittim hep ufak ufak. Şimdi düzeldi ben çıkartmazsam eski haline dönüyor şuan. Ama yapışıklık yok artık sükür @alp
Allah damatlığını da göstersin derler bizde Yap güzelim aksatma sonra uğraşma sende.
Teşekkürler bal teyzemiz @NURAN
Yarın doktora kotrole gideceğiz sorarım nasıl yapmam gerektiğini.Teşekkür ederim canım @Esma