Sünnet oldu oğluşum🥳

Merhaba arkadaşlar,İlkin 5.ayına geçti 4 gün önce. Bu gün de doktora gittik, sünnet yaptırdık.Çok huysuzlansa da iyiki de,yaptırdık hem küçükken çok anlamıyolar tavsiyem erkek annelerine siz de yaptırın küçükken :innocent: 3 4 güne tamamen iyileşecekmiş yarası hem bebeklerde çok çabuk iyileşiyor.Sizinle de paylaşmak ve tavsiyede bulunmak istedim :melting_face:

5 Beğeni

Ne denir tam bilmiyorum, hayırlı olsun​:smile: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: bundan da kurtuldunuz rahatlamışsınızdır. Peki emeklemeye başladı mı sizin? Çevremdekiler emeklemeye başlamadan yapın yoksa zor olur diyorlar.3-4 güne mi cidden hızlı iyileşiyormuş

2 Beğeni

Teşekkür ederim canım. Evet ya çook rahatladım etraftan bir kaç kişi korkutmuştu açıkcası beni yok mikrop kapar fln çabuk kestirin çabuk iyileşsin falan derken kestirdik. Küçük ya o yüzden çabuk iyileşirmiş . İlaç fln ağrı kesiciler de yazdı doktor . Yok canım henüz imeklemiyor ben de o yüzden şimdiden kestirdim ki,sorun olmasın imekleyince yarası fln zarar göre bilir evet

2 Beğeni

Hayırlı olsun canım Rabbim damatliginida göstersin inşallah :heart: Evet küçükken daha çabuk iyileşir bende öyle yapacağım

1 Beğeni

Çok sağol canım inşaAllah hepimiz görelim o günleri sağlıklı şekilde​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Xeyirli olsun qadası.Böyük toyunu görəsiniz.Keçmişdə etdirənən sonra ayaqqabı karopkası qoyurdular üstünə o yadıma düşdü.:joy::joy:Məndə tez etdirəcəm fevral,mart ayına

3 Beğeni

Sağol canm həə etdirin tez sağalsın travma da olmasın uşağda. İlk dəfədi eşidrəm karopka​:rofl::rofl:

1 Beğeni

Amin inşallah cümlemize nasip etsin Rabbim

1 Beğeni

Sepjnə bax hələə forslu Fidoş:rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni

Sən çolkamnan danış:joy:

2 Beğeni

Ohhh en iyisini yapmışsın :smiley:

Hayırlı olsun İlkin beye :star_struck::heart_eyes:

1 Beğeni

Hayırlı olsun maşallah annesi bende düşünüyorum ilk aylarında inşallah en sağlıklısı buymuş

2 Beğeni

Teşekkür ederim, haklısın bende bu şekilde istiyorum :smiling_face:

2 Beğeni

Hayırlı olsun :star_struck:

2 Beğeni

@SEB @NURAN @Cansu çook teşekkür ederim kızlar​:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Beğeni

Hayırlı olsun​:hibiscus::sparkles::blush: Allah nice güzel günlerini göstersin :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hayırlı olsun :grin:

Küçük çocuk daha çabuk iyileşir kelimesi doğru değil herkeste farklı oluyor bir arkadaşım 3 aylıkken yaptırdı sünnet,ama yalanmış erken sağalmıyormuş dedi. 20 gün veya 1 ay sürmüş.

Cesuru yaptırmak istedik boğazında problem çıktı sünnet yapılamaz dedi ama 6 ayından sonra yapıla bilirmiş beklemek istersek de 1 yaşından sonra yapa bilirmişiz.

Nasıl şimdi ağlıyormu ilkin?

2 Beğeni

Çok sağ ol,belki yanlış birşey yapmışlar bide soğuk tutmak olmaz sünnetten sonra sıcak olmalı ki çabuk iyileşsin ilaçlarını da vakti vaktinde vermelisin.Dün gece huysuzlandı rahatsız oldu ilk gündü diye iyileşiyor ama toz döküyorumnyarasına kurutsun diye

2 Beğeni

@Efsuni çook sağ ol canım​:kissing_heart:

2 Beğeni

Təbriklər Canım​:rose::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni