Teşekkür ederim
Ben size sünnet deneyimimizi anlatayım. Elifana’da çocuk cerrahı abdul özel yaptı.
Önce bilgilendirme yaptı bakımını anlattı önce fıs fıs ile uyuşturdu sonra igne yaptı dışarda beklerken sıradaki sünnet çocuğunun operasyonunu gerçekleştirdi sonra bizi aldı. Birimiz bacaklarını birimiz kolunu diğerimiz de bebeği avuttu. Anne sütü sağmıştım en sevdiği ninniyi açtım yeni oyuncak almıştım onu inceledi günay yatmayı seven bi bebek olmadığı ićin beni bırakın diye ağladı. Ben bol bol bebeğimle konuştum yaklaşık 10 dk sürdü. Odaya aldılar kendimizi hazır hissedince odadan ayrıldık. Hastanenin çok kusuru vardı bence verilen parayı hak etmediler ama neyse bebeğim iyi olsun yeter
Şimdi nasil beki bebeğim iyi oldumu?Atesi oldumu?artık eskisi kadar açitmaz onu 1 hafta gecmis artik,bende kapinin onunde bebegimi beklerken bebek aniden cığılık atdı, daha 2 aylikdi,goz yaşlarimi tutamadim,canim oyle acıdıki,biz eski usulle yaptirdik,lazerle değil,sadece aci hiss etmesin diye azcık fıs fısla ilac vurdu,ama bebek yinede o aciyi hiss etdi.Cok ağladi ilk 1-2 saat
Şimdi baya toparladı tabakası hala gitmedi haftaya bugün randevumuz var. Bizim de fıs fıs ve iğne ile uyuşma oldu iğne esnasında canı yandı. Sünnet esnasında acı hissetmedi ama kolu bacağı sabit tutulduğu için çok sinirlendi normalde sırt üstü yatmasını bile sevmez operasyon biter bitmez ağlaması bitti akılları ermiyor vs diyorlar ama bence onlar da herşeyin farkında sizin çok olumsuz hatıralar olmuş ona üzüldüm. Dışardan bakınca kolay gibi görünüyor ama çok zor umarım yapışma kapanma gibi olumsuz durumlar da yaşamadan süreçlerimiz biter
Çok yakın günlerde bizde yaptıracağız ve çok heyecanlıyım bende.Bide biz götüreceğimiz doktorda kendileri bebeği alıp götürüyorlar yani anne,babaya izin yok.Eşim ve ben nasıl kapı arkasında dayanacağız diye endişe içindeyiz…Biz lazerle yaptıracağız bu arada.
Beklemek daha zor inşallah güzel geçer ağlamadan rahat sünnet olur bol bol yatak koruyucusu alın yenidoğan dönemi gibi her yere saldı
Kaç güne iyileşti günay
Tam anlamıyla 2 haftada iyileşti
Devlet hastanesi sünnet şartları neler ?
Ben yaptırdım ama özel hastanede.Burada şartlar olmuyor.Ben kendim kan azlığı vardı diye test yaptırmıştım sadece
Orasıyla bueası farklıdır canım hnai ne bileyim yaş şartı falan varmı biryerde öyle duymuştum
Bence orada da olmaz yaş şartı.Ama arkadaşım 40 ı çıkmamış bebeğini götürdü sünnete yapmadılar ki,cinsiyet organı çok küçük biraz daha büyümeli diye