Hanımlar yarın sünnet annesi oluyorum beni neler bekliyor tecrübenizi paylaşır mısınız
Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim
Kağıt bardak al bez bağlarken yardımcı olcaktir sana kes ortadan bez yarasına değmesin diye birde yapışmaması için bardağın etrafına vazelin sür
Oyy çok heyecanlıyım bezi bir numara büyük olsun değil mi
İntertten sünnet bakımını araştirdim da sadece etrafındaki deriyi alıyorlarmış ben ucundan komple kesiyirlar sanıyordum
Hayırlı olsun tekrardan @baby_ugur günelinde oğlu sünnet olmuştu tecrübeni paylaşmak istermisin arkadaşım
Çok iyi olur kötü olumsuz haberler okudum ćok stresliyim
Kağıt ped bardak alman gerekiyo beze değmesin diye yada e bebek de sünnet külot var ama ben aldım hiç kullanamadim hem sert hemde acıttı oğlumu en iyisi kağıt ped bardak bardağın etrafına da Sudo ku krem yada hametan krem onlar yoksa vazelin kullanabilirsin
@Nergiz13 En tazelerinden:)Bilgiler onda.Sanırım ablam hiçbirşey koymuyordu Leyla ablanın söylediği kağıt bardak gibi.Sadece 1 numara bezi büyük almıştı.Sünnet yaptırıp eve geldiler eve gelir gelmez emekliyordu)
Hayırlı olsun . Ben yaptırdım sadece 2gün huysuz oldu ondan sonra eskisi gibi oldu. Sadeece 2 gün zorlanıcaksın arkadaşım.Çabuk iyileşiyor.Biz sünneti eski usul yaptırdık dikişler de attı kanama fln olmasın diye.Bide toz ilaç yazdı yarasına her gün dökeyim diye,ilave kaka yapması için ilaçlar , ateşi ağrısı olmasn diye ilaç.Kaka yapınca güç vermesinler yarasına zarar vermesin diye ilaç yazıyor rahatlıkla kakasını yapsın diye.1 hafta o ilaçları içti,tozu dökdüm yarasına.1hafta sonra da banyo yaptı,jel yazmıştı onu sürdüm kızarıklığı geçinceye kadar . Bide 10 15 tane su içmek için bardaklae oluyor ya tek seferlik kullanım için ondan al başını kes pipisine koy bezin içindeyken ayağı fln deymesin yarasına bez fln sürtünmesin.İyi bakarsan çabuk iyileşir inşaAllah
Ucunu çevirmişmiydin? Ben her defa çevirirdim hazırdı sünnet için.o yüzden ameliyatda çabuk oldu zorlanmadı.Ucunun etrafındakı deriyi kesiyolar uç kısmı tamamen gözüküyor deri kesilip dikildikten sonra.Yani derisi kesiliyor eti değil
Dikiş mi ilk defa duydum bizimkiler hep lazerle oldu ondan sanırım acı vs hıcbır sey yoktu
Sünnet annesi duygusunu da tattın
Hayırlı olsun yeni doğunca bebek sünnet yapiyorlarmi
Lazer olmadı işte eski usulla kesti biz de lazer istemedik
Ben doğduğu gün yaptırıcaktım kan azlığı çıktı yapamadım.evet isteyen yaptıra biliyor ne kadar erken o kadar iyi
İnşallah olur hastaneden çıkmadan yoksa bakmasi zor olur ya hayirlisiyla dogsunda
Evet lazer ile ben Miraç i öyle yaptırdım bez değip acitmasin diye dedim tatlım
Yuzuk gibi silikon taktik