Suni sanci

Kızlar dua edin sabahtandir suni sancı yiyorum açılma yok birazdan çıkarırlar beni suniden dua eder misiniz bana. Normal olmuyor en azından sezaryen iyi geçsin :disappointed:

4 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun İnşallah canım benim kimseyi o dar kapıda bırakmasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi inşallah amin :palms_up_together:

1 Beğeni

Allh yardımcın olsun inşallh cnm hayırlısıyla kucagına alırsın Allah’ın izniyle :kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart: :pray::pray:bizi habersiz bırakma

1 Beğeni

Allah razı olsun Allah inşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza çok teşekkür ediyorum :heart::rose:

1 Beğeni

Yarın sezaryen olacam hayırlısıyla bakalım nasıl ilerleyecek

1 Beğeni

Oo hadi hayırlısı Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah mâdem sezeryan sana suni sancı ızdrabı nıe çektirdiler ya

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım benim dualarım seninle birlikte :palms_up_together:t2: güzel haberlerini bekliyoruz

1 Beğeni

Sağol canım benim Doktorum hiç açıklık olmamasına rağmen normal olur belki diye beni de bebeğimi de riske attı anladım ki her doktora guvenilmiyormuş çok dikkatli olun sizde rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim bir iki saat sonra Allah nasip ederse inşallah güzel haberi verecegiz

1 Beğeni

bizi habersiz birakma :blue_heart:

1 Beğeni

Sezaryen oldum ben canlar dünkü suni sancidan dolayı bebek strese girmiş kuvezde şuan. Hepinize hayırlı kolay doğumlar diliyorum rabbim hepimizin bebislerini korusun inşaallah :heart::baby:

1 Beğeni

Ne kadar sürdü suni sancı ve kaç haftalıktınız

Ben 40 + 2 haftaliktim ama doğuma dair bir şey yoktu suni sancı verildi 12 saat ama yine açılma olmadı 1 cm bile. 6 saat aradan sonra doktor yeniden suni sancı önerdi reddettim sezaryen istedim kızlar doktorunuza cok dikkat edin bugün de ben o suni sanciyi alsaydın bebeğim tehlikeye girerdi

Ben de 39+5 im dediğiniz gibi belirti yok. allah size bağışlasın o zaman ben de bu duruma dikkat ediyim yani diretmeseniz daha da bekleticeklerdi yani pes

1 Beğeni

Amin allh razı olsun lohusalıgın hayrlı olsun cnmm :smiling_face_with_three_hearts: :hibiscus:

Evet doktorum özellikle suni sancı istiyordu ikinci günde ben artık istemediğimi belirttim. İnşallah sizin kolay bir doğum olur ama açılma falan yoksa boşuna suni sancı kabul etmeyin çünkü bebek strese giriyor yazık şuan çok acı çekiyor keşke yanimda olsaydı birgün boyunca aç kalacak :disappointed::sob:

Teşekkür ederim canım benim :kissing_heart::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Nası gidiyo nerdesin bu arada balımm, :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart: