Sultanbeyli doktor önerisi

Sultanbeyli devlet Hastanesi’nde önerebileceğiniz kadın doğum doktoru ve hastaneden doktordan memnunmusunuz?

Merhaba canım aramıza hoşgeldin 🫶🏻

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

@istanbul-anneleri arkadaşımıza yardımcı olabilir misiniz 🫶🏻

Hoşbuldum teşekkür ederim Rabbim tüm annelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim ilk hamileliğim oldukça acemiyim ve İstanbula yeni taşındım yardımcı olursanız sevinirim :heart:

Arkadaşlar yardımcı olacaktır

Devlet hastanesi olarak bilmiyorum ama özel hastane düşünürsen Ersoy hastanesi Bedia hanım çok çok iyi

İmkanın varsa Sultanbeyli’de ki devlet Hastanesi’ne gitme canım Pendik’te ki doktorlar çok daha iyi ilgili

Pendik’te var mı önericeğniz doktor

Benim için iyi bir doktor olması önemli zaten devlet şart değil özelde olur

Orkun dönmeze gidiyorum bence cok iyi

Hangi hastanede Orkun bey

Emsey Hastanesi Dr Hilal Karahan Benim drum, cok ilgili guleryuzlu cok memnunum tavsiye ederim.

Pendik özel Bolge Hastanesi şükran türk benim doktorum :purple_heart:

Kurtköy lokman hekim hastanesine gidiyorum bende fatma hanima ilgili anlayisli memnunum bende kendisinden

Lokman hekim de ssvd yapılıyor mu? Bilginüz var mı

Benim bilgim yok ama diğer arkadaşların bilgisi varsa yardımcı olurlar

Ilk doğumum olacak bilgim yok o konuda

Merhaba doğum yaptınız mı? Fatma bilginer ile mi doğum yaptınız acaba Lokman hekim hastanesinde

Elif beyza güneşe gıdıyorum sultanbeyli devlette gayette memnunum bebegım düşecektı kanamam vardı diğer Doktorlar ilaç vermezken 2 gidişimde Elif Beyza hanımla karşılaştım hemen bana ilaç başladı önce Allah’ın izniyle sonra onun yardımıyla bebeğim düşmedi Ondan sonra onun takipli hastası oldum o kadar ilgili ki her şeyi sorabiliyorsunuz her sorunun cevabını alabiliyorsunuz

Bende Cemile Özcan uçara gidiyorum şuanlık memnunum inşallah hep böyle ilgili devam eder