Kızlar merhaba
Ben şükür / niyet defteri tutmaya karar verdim. Biraz kafamı toplayınca da başlayacağım inşallah
Sizin bir şükür / niyet defteriniz olsa neler yazarsınız ?
Kızlar merhaba
Ben şükür / niyet defteri tutmaya karar verdim. Biraz kafamı toplayınca da başlayacağım inşallah
Sizin bir şükür / niyet defteriniz olsa neler yazarsınız ?
Bu çok iyi bir fikir oldu benim için.Şahsen bende tutacağım böyle bir defter.Teşekkürler arkadaşım
Hayatta şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki… Şu an balkonda sessiz sakin oturup düşünüyorken aklıma geldi benim de… Rica ederim arkadaşım
Bunu eşime söylesem yine hacı moduna başladın der
Bugün de karnım doydu, sağlıklıyız şükürler olsun
Ahahahha Benimki de başta öyle tepki verdi zaten az önce, hacı hocaya mı bağladın yine dedi Sonra evrensel boyutunu da anlatınca kafasına yattı. Ahh bu kocalar… Herşeye en son bakılacak açıdan bakmayı beceriyorlar
Bin şükür
Bugün de şükürler olsun gülümsemek için bir sebep buldum
Kizlar sizden de bekliyorum
Ahh ne güzel
Bugünde güneş doğdu bir güne daha uyandık şükür bütün olumsuzluklara rağmen huzurumuz yerinde çok şükür
9 yıl sonra çocuklarıma bırakacağım bir kreş açmaya niyet ediyorum her gün… Kariyer basamaklarımı kızlarımla birlikte çıkmaya niyet ediyorum…
Niyetimizz ayniii iş yeri açma belgemin boşa gitmesini istemiyorum İnsallah ikimize de nasip olur bir gün zümrem
Ayy inşallah zümrem
Ben defter tutmadım ama yemek yediğimizde şükr ediyorum allaha hep. Ve bugünümüze de şükür Allah dert vermesin diyorum. Defter tutmak bence gereksiz bana göre Allaha şükr etsek zaten onlar yazıyor deftere.
Benim için mantıksız geldi defter tutmak. Siz bilirsiniz
Her sabah uyandığımda ,eşimi ve çocuğumu gördüğüm için çok şükür rabbime. Rabbim eşimi ve oğlumu bana çok görmesin amin
Şükürler olsun yaşıyoruz nefes alıyoruz yemek yiyebiliyoruz istediğimiz her yere gidevilecek yapabişecek uzuvlarımız var ve bebek sahibi olacağı verdiği vereceği bütün nimetlere bütün her şeye hamd ve şükürler olsun
Amaç senin anladığın gibi değil zaten. Bunu yapmanın amacını da internetten araştırabilirsin.