Merhaba arkadaşlar suda doğum yapanlar varmı aranızda ? Yada yapmak isteyenler ? .
Ben düsünuyordum fakat 80 bin isteyince vazgectim
Oha … Antalya da Ebe var 20 bin TL ye evde suda doğum yapiyo gerçekten çok pahalı sizde
Ben önceki hamileliğimde suda istedim kanepede doğurdum bunda tekrar talep ettim inşallah yetişebilirsem hastaneye suyu tecrübe etmek istiyorum. Doğum ücreti ödemiyoruz, 80 bin bayağı istemişler.
Devlet hastanesinde mi
Evde nasıl gerçekleşti doğum
Ne kamepedemi
Bulunduğum yerin milli bayramıydı. Bizdede o vakit araba yoktu. Taksi bulamayınca ambulans aradık hemşire içeri bebeğin başını tuttu öyle bi denk geldi yani. Elhamdülillah sıkıntısız oldu. Şimdi yine diyorum acaba şurda yatıp doğursam mı diye öyle bi rahattı. Kesi suni sancı vb yok.
Ben üc cocugumuda suda yaptim ama son evrede artık dayanamadigim icin agri kesici aliyordum ozaman daha suya giremiyorsun. Hem süre daha kisaliyor hem de agrilar hafifliyo bu dogumumuda oyle yapicaz insallah sorun olmassa
MaşAllah peki ağrı çokmu fazla oluyor suda? Yada yırtılma fln oluyormu? Deyermi suda? Bizde burda ebe eşliğinde evde yapılıyor suda doğum . Sağlıklıysa denemek isterim bende
Suda kaslar cok gevsiyo. Ben de yirtilma hic olmadi. Hani adet oldugunuzda sicak suya giriyoruz iyi geliyor agrilari gecirmiyo ama rahatlatiyo öyle dusunebilirsin. Ama dedigim gibi ben son evrelerde dayanamadim yoruldugumu biraz agri kesici istedigim icin sudan cikmak zorunda kaliyordum. Zaten cikincada max yarim saat icinde dogumum gerceklesiyordu. Bu arada ben almanyada yasiyorum. Türkiyenin nasil bilemem. Bu arada sifir acilma ile gittigim doguma suyun icinde max 4 5 saat suruyordu dogumlarim .sancilarim duzenli oldugu icin suda acilma daha hizli oluyor.
Teşekkür ederim Bilgi için içim rahatladı
Antalya’da suda doğum yaptıran hangi ebe acaba nasıl ulaşabiliriz bilgilerine?
Merhaba, suda doğum yaptıran ebeye nasıl ulaşabiliriz acaba?
İlk hamileliğiniz miydi
Gecikmeli bi cevap oldu 🫨2. Doğumumdu.