Ömer dogdugundan beri haftada 2-3 kez uykusundan korkarak ve ağlayarak uyanıyor kaçtır yaptırcam dedım kaldı yaptıran var mı ? Az öncede yaşadık zor sakinleşti yarın gidip yaptıracağım artık.
Bizde kuru ekmek koyduk İlkin de doğdiğunde beri korkarak ağlayarak uyanırdı . Bide her gün kulağına ayetel kürsi okuyorum
selamün Aleyküm canım bebeklerin korkması çocukların vs çok normal çünkü onların görme yeteneği var. kızımda korkardı tabi geçti şimdi bu hamileliğimde bende çok korkuyordum ama okuyorum sürekli kendimi birde Allah var hissiyatı çok güzel beni sürekli koruyan bir Rabbim var düşüncesi ile geçti muska yapanlara karşı değilim ama ben Rabbimin rızası olmadan hiç bir şey olmaz kanaatinde olduğum için yapmıyorum kendime
Bol bol ayetel kursi, nas felak sureleri okuyun. Evde Bakara süresi açıp dinleyin. Muska işlerine girilmesini dogru bulmuyorum.
İlk oğlum çok nazar alırdı. Bi komşu oturmasına gitsem gece kriz halinde kaskatı kesilirdi ki yaşında bile değildi. Okudukça rahatlardı. Kalabalığa girmeden birşeyler okuyabilirsn, hatta girdikten sonrada sürekli aklına geldikçe.
Bunları yapıyorum zaten
Muska nın içinde ne yazdığını bilirsen sıkıntısı yok. Ama @afrikanın_gelini54 kesinlikle içinde ne yazdığına emin ol derim.
Biz Kur’an’ı Kerim koyduk ve başının altına bıçak koyduk
Kur’an’ı kerimi bizde koyduk ama nafile okuyoruzda bakalım nolcak bıcak kısmını dogru bulmuyorum
Olabilir bizde öyle yapıyolarmış bizde yaptık