Şuan hastanede oturmuş ağlıyorum bari içimi size dökeyim

Kızlar 37 hafta 5 günlük gebeyim. Yıllardır tanısı konan kan hastalığım var trombosit değerlerim düşük hep hematolojiye gidiyorum ve bana normal doğum mümkün degil sezaryan olacaksın dedi. Neyse doguma memlekete geldim burda gidiyorum üni hastanesine mecburum üni hastanesinde hematoloji bakması lazım. Neyse bugün kadın doğumcu demesin mi kim sana sezaryen dedi sen normal olacaksın. Ya dedim yıllardır doktorum bana der yarın öbür doğum olursa sana sezaryan esnasında kan verecez yok dedi normal yapacaksın kanı normalden sonra verecez. İki hafta önce başka doktor bugün başka doktor ayhh ben delircem

1 Beğeni

Baska bir doktora daniş istersen.

Normal doğum yapabilmen daha iyi canım neden ağlıyorsun

Aylardır sezaryen dediler ben kendimi ona göre hazırladım yani o psikolojiye girdim. Artık korkuyırum normal doğumdan hayatta yapamam normal :frowning: :frowning: :frowning:

Kuzum bi dr a daha giderdim yerinde olsam. Buda hangisini diyosa onu yapardım. Ama normaldende korkma. O an rahim uyuşuyormuş bağzı arkadaşlarım bitek sancı hissettim diyor. Hayırlısıyla gelsin bebişin

Yani gerilmen çok normal bende korkardım kendini buna odaklamışsın ama başka çaren yoksa bu fikre alışmaya çalışmalısın , çünkü doğumun öyle yada böyle 2 hafta içinde gerçekleşecek :person_shrugging:

Yapılan çalışmalar sezeryan doğan bebeklerin normal doğanlara göre 7 kat daha alerjik olduğunu kanıtlamış, ben hamilelikte açık ameliyat olmak zorunda kaldım o yüzden mecbur sezeryan oldu şuan bebeğim aşırı alerjik elimde olsaydı normal doğururdum, bebeğine sağlıkla kavuşacağını düşünüp kendini normale hazırlamalısın bence imkanın varsa en sağlıklısı o çünkü

Kiz normal sezeryan bosver hayirlisi neyse o olsun oyle dua et… normal dogum cok mu kolay yasamayan bilmez o durmu hayirlisini iste @Hamişş

Anlamadım neden herseyin normal olmasina üzüldün :blush:sevinmen lazım hersey normal riskin az bir iki doktora daha görün sağlama al