Su icince kusmak

Kizlar ben sabah uyaninca ne zaman su icsem kusuyorum, bu normal mi sizce? Ac karnina iciyorum diye mi kusuyorum acaba? Zaten ac oldugum icin sadece su cikiyo ama yine de cok rahatsiz edici. Yasayan var mi bunu?

1 Beğeni

Bende olmuyor ama birde tam tersini yap aç karnına içme suyu

Ona da dayanamiyorum cogu zaman…uyanir uyanmaz siseyi kafama dikesim yok sisenin icine giresim var oyle bir susuzluk​:grin:

1 Beğeni

Bir kaşık yoğurt ye sonra ılık iç suyu

1 Beğeni

Ben sabahları aç karnına su içtiğimde kusardım sonra sudan bile tiksindim içemez oldum.Kaynatılmış sıcak suyu denedim yavaş yavaş onu içtim kusmalarım olmadl birdaha.Sabahları sudan önce meyve tüketin sonra su için

1 Beğeni

Tuvalete çok kalkardım her kalktığımda su içerdim ama sabah uyandığımda içemiyordum ben,içince karnım ağrıyordu benim.suyun kusturduğunu düşünmüyorum ben ,miden boş olduğu için sabah bulantıları ola bilir canım

1 Beğeni

Bende de çok oldu sadece sabahlari mide bulanti ilaci icerdim ac karnina ama suyla ictigim için hep aninda kusardim normal bence geçer benimki gecti bile 12. Haftamdayim

1 Beğeni

Ben 26’dayim hala devam ediyor

Uyandığınızda su içmeyin bende de öyle oluyor küçük 1-2 yudum alın ya da kahvaltıdan sonrasını bekleyin. Ben uyanır uyanmaz biraz kraker ya da leblebi yiyip midemi bastırıyorum sonra içiyorum

1 Beğeni

Bendede öyle oluyo ne kadar icersem geri cıkıyo

Bazenleri kahvaltıdan sonra icince bile o suyu kusuyorum