Su fazlalığı+erken doğum

Kızlar merhaba 30 + 5 haftalık olduk Allahın izniyle ama Bir hafta önde gidiyoruz Kilomuz 1 kg 800 gram sağlığımızda hiçbir sıkıntı yok hamdolsun ama su fazlalığımız var son bir aydır karbonhidrattan olabildiğince uzak durdum buna rağmen azalmamış artmış peritonoloji uzmanına yönlendirdi daha randevu almadım erken doğum riskin var dedi su fazlalığından dolayı başına böyle bir durum gelen var mı acaba Şunu da belirteyim şeker yüklemesi yaptırdım sınırın altında çıktı ama tüp bebeğiz Bir de zaten her şeyini hazırlamıştım hastane çantasınıda hazırladım korkudan :sweat_smile: Beşiği kurmalı mıyım acaba :face_with_peeking_eye:

Bendede seker problemi var ama cok sukur normal seyrediyor su fazlalagı sekerden de oluyormuş dojtorum öyle soyledı gecen gun sekerıne bakıyormusun baktırdınmı aclık tokluk

Evet baktırdım şekerim yok

Benim de suyum falzaydi ama erken doğum riski falan demediler. 39+3 de doğum yaptım. Suyumu doğumda patlattılar ordada çok fazla olduğunu yine söylediler hatta . Ama bu yüzden bir sorun yaşamadım ben.