12+3 günlük gebeyim bu süreçten önce eşimle hiç kavga etmezdik nerdeyse sanki gebelikten sonra her şeye sinir kat sayım arttıkim ne dese yanlış anlıyorum;alıngan tavırlar,anı parlamalar siz de süreç bu şekilde mi yoksa ben mi biraz hassasim?
Eşlerimiz susmuyor bence ondandir sjsjsjs Bende öyleyim
Bu da bir ihtimal sanki tek ebeveyni annelermis gibi hiç alttan alayım hamile deme yok
valla canm aslinda sakin biriym suan 11+4 haftamdaym. Böyle bi ani parlamalar sinirlenme ben kendimde hic bilmem Nabzim bile hemen fırlıyor biran önce biter inşallah hahahaha Allah affetsin vallah.
Nerdeyse aynıyız hafta olarak acaba ilk aylara mi özgü zamanla alışır miyiz diye düşünüyorum
halamın kızıda şuan hamile 21 Haftasında halen ateş püskürüyor hahaha Kötü Rüyalarda görüyormusun acaba? Annem hamile Kadında olur öyle kötü Rüyalar diyor, bebişime bişemi olucak veya oldu diyip etkileniyorum sende yaşıyomusun?
offff ben çok kötü rüyalar görüyorum bir şey mi olacak diye düşünüyorum demek öyle görülüyor
Kötü rüyalar değil de ben en ufak stretstte kaygı yaşıyorum ama bir kaç kez bilinçaltında dolayı korkarak uyandigim oldu
Kaç haftalik
Ben çok görüyorum ya uyumak bile istemiyorum
ay gercektenmi, aşşırı kötü görmüyorum ama olumsuz şeyler görüyorum bazen karnımda kasılıyor ilginç yani dua okuyup yatıyorum kaç gündür iyi geliyor Allahım korusun cümlemizi
Evet cok fena rüyalar görüyorum bende dua ederim dua açarım ama yinede oluyor arada Amin cumlemızı
Bende öyle sıkılıyorum
Bende öyleydim ya şuan 37+4 günlüğüm geçti öyle şeyim ama sizin haftalarda durduk yere kavga çıkarırdım nefes almasına bile sinir olurdum oda eşim sevdiğim adam olmasına rağmen hormonal değişiklikler yaşadığımız içindir belki
Kesinlikle ayni şeyleri yaşadım adama rahat vermiyorum resmen
Bende sizinle aynı durumdayım işten gelmesini hemen istiyorum gelincede kavga etmemek için kendimi tutuyorum yaptığı herşey batıyor sanki oda surat ifademden anlıyor sessiz kalıyor Allah’tan son 36 günüm ondan sonrada lohusalık sendorumu başlar Allah kolaylık versin eşime
17+2 gün sinir partlaması yaşıyorum kimseyle konuşmak dahi istemiyorum