Çok stresli bir hamilelik süreci yaşıyorum ta ki kendimi snir krizi geçirirken bulacak derecede bebeğmin bundan etkilenmesinden içim parçalanıyor. Hali hazırda bağırsaklarıyla ilgili bir hastalığı olduğunu zaten biliyorum bu sebeple perinatoloji takipliyim. Rabbim gönüllerimize inşirah ferahlığı versin aile huzuru versin hayallerle heveslerle kurduğumuz yuvalarda yüzümüz gönlümüz gülerek yaşamak nasip olsun
Aminn gebelikte her şey kafaya takılıyor az hareket etse bir şey oldu diye modumuz düşüyor , duydugum okudugum seyler beni çok etkiliyor diğer uygulamayı sildim bu yüzden
En yakınlarınızdan gördüğünüz destek ya da desteksizlik de etkili oluyor bu süreçte sıradan günlerde ihtiyaç duyduğumuzdan çok daha fazla yalnız olmadığımızı bilmeye hissetmeye ihtiyaç duyuyoruz yolun sonunda yine en yakınımda hissettiğime sarılırken buluyorum kendimi aynı bedende iki kalp olduğum oğluma henüz doğmamış bile olsa kıpırdanışlarıyla anne ben buradayım seninleyim diyor …
Bende bu süreçte inanılmaz zorlanıyorum daha once de ilaç kullanıyordum ancak gebelik nedeniyle doktorum biraktirmisti ancak şuan yine inanılmaz stres sıkıntı yasiyorum bu nedenle tekrar doktora gidip destek alıcam çünkü diğer türlü hem ben yıpranıyorum hem bebeğim etkileniyor