Hamilelikte stres yapmak bebeğe zarar verir mi ilk bebeğimin kalbi durdu ve stres korku endişe var bu bebekte de napmam lazım
Hayirli akşamlar arkadasim stres yapma pozitif düşün doğumunu düşün bebegin ile ilgi neler planlar yap olumsuz seyleri aklindan cikar ilk gebelikte zor seyler yaşamışsın Rabbim bir daha yasatmasin biz burda bir aile olduk aklina takilan herseyde elimizden geldiğince yardimci oluruz ama ilk iş sen hayatından negativ dusunceleri korkulari cikar guzel seyler düşün stresten uzak dur anlastik
İçinizi ferah tutumaya ve hep bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı hayal edip motive olun stresten uzak durun rabbim stres yaşatmasın bebeğiniz için uzak durun size iyi gelmeyen şeylerden
Amin inşallah teşekkür ederim deniyorum ama bir kaç gündür stres çoğaldı beyin olarak çok korkularım var bunda da öyle olursa diye endişe ediyorum
Allah’ın dediği olur diyordum hep ama nedense son günlerde endişe arttı
Siz kendinizi koruyun rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder
Amin inşallah
Stres ya da üzüntü 3 günden fazla sürerse bebek hisseder
İçinizi ferah tutun
Sizi rahatlatan etkinlikler yapın, bol bol dinlenin inşallah bebeğine sağlıkla kavuşursun
İnşallah teşekkürler
Kesinlikle verir,bu anne karnında olmasa bile doğduktan sonra bebeğimize her türlü yansıdığını görebiliyoruz.
Sizi eve bağlayacak çok özel durum yoksa etkinlikler yapın, arkadaşınıza gidin, stresli ortamlardan uzak durun,çıkın gezin Bunları öncelik kendiniz için yapın
Biz kadınlar kendimizi istersek çok güzel hissedebiliriz,yeter ki isteyelim
Teşekkür ederim evet dediğiniz gibi yapmak isterdim ama etrafımda muhatap olduğum komşum arkadasim yok
Hangi ilde yaşıyorsunuz? @Eda1
Zonguldak da yaşıyorum
@zonguldak-anneleri nerdesiniz?