Mesela her ay düşünüyorum ki,bu ay gebe kala bilirmiyim diye. Böyle düşünceler gebeliğe engelmi? 2 ay düzenli ilişkide böyle düşünceler yaşıyorum yinede gebe kalamıyorum normalmi acaba? Siz kaçıncı ayda gebe kaldınız evlendikten sonra?
Evet en büyük sebebi stres. Ben 10. Ayımda kaldım. Tam artık oluyorsa olsun olmuyorsa takmıyorum dediğim anda ve hiçbir şey hissetmediğim yine olmadı dediğim ay öğrendim gebeliğimi. Daha çok yeni o yüzden stres yapma hiç
Hem de çok etki ediyor ben eşimle tatile gittim orda hamile kaldım inanın ki herşeyin başı bikere stres değil mi Rabbim ne zaman uygun gorurse ama bedenen zihnen dusunmesek daha iyi ben hamile olduğum günü daha doğrusu öğrendiğim de inanamamstm şuan kızımın bir yaşına iki hafta var inanılmaz gibi … Ben de buralarda çok konular açmıştım neler neler gerçekten şükürler olsun zamana birakin her anın tadi çıkarın buyuk de bir sorumluluk ayrıca
Stres herşeyin düşmanı stres yapma sakın ol ve Rabbime bırak bende olmuyor dedim ve artık yapacak bir şey yok dedim ve 4 ayımda hamile kalmıştım stres yapma asla yumurtlama günlerini değerlendir