Ssvd yapanlar bakabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben yurtdışındayım. Burada sezeryan sonrası normal doğum yapmak istediğimi doktoruma söyledim ama benden Türkiye’deki ilk doğumda yapılan ameliyat hakkında rapor görmek istedi. Hastaneden epikriz talep ettim ama raporda kesi tipi vs yazmıyor. Ameliyat notu kısmı da boş. Bu durumda nasıl değerlendirme yapılır? Riske giremeyiz dediler ama normal doğum yapmayı çok istiyorum. O zaman acil sezeryan olmuştum kendimi o kadar hazırlamıştım ki normal doğuma, ameliyata ağlayarak girmiştim. Acaba istemem gereken belgenin adı mı farklı bilgisi olan yazabilir mi rica etsem?

Epirkiz en doğrusu bir de hastanenin hizmet dökümü var e nabız denen uygulama var ise oradaki epikirizne bakın sezrynin farklı ne gibi farklı kesisi olabilir ki

(gönderi yazarı tarafından silindi)

Yatay ya da dikey kesi olabilir dendi ama ben yatay kesi yapıldı dedim ona rağmen rapor görmek istiyorlar haklı olarak. E-nabızda baktım ama rapor kaydım yok.

Doğum yaptığınız Hastane ile Mail üzeri iletişime geçseniz, evrakları E Mail üzeri ulaştırsalar size, daha cabuk olur hem

Email attım onlara attıkları evrak eksik bilgi içeriyor tekrar yazdım umarım geri dönerler

1 Beğeni