Spor ve egzersizler ne kadar süre yapıyorsunuz?

Günde ne kadar süre hafif hafif sporlar ve egzersizler yapıyorsunuz kızlar.Ben yürüş yapıyorum günde müsait oldukça evde kendimce yavaştan egzersizlere basladim da ne kadar süre yapacağımı bilmiyorum 18haftalık olucaz yarın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kilolubhamile kaldim vs tansiyonum vardi diye doktor uzun sure vermedi bana :slight_smile:

1 Beğeni

Bende de tansiyon var o biraz çok etkiliyor

1 Beğeni

Yorulduğum zaman hemen çıktığı için fazla yorulmayu önermezdi

1 Beğeni

Hani böyle durdugum yerdeyken biranda bi halsizlik çöküyor bacaklarım sanki tutmuyor gibi oluyor böyle gözlerim falan gidiyor o zaman tansiyon dusuyormu yukseliyormu acaba anliyormusunuz

Tansiyon düşüklüğünde baş dönmesibayılma hissi bulanık görme yorgunluk ve halsizlik gibi belirtiler olur

Çıktığında ise baş ağrısı baş dönmesi burun kanaması nefes darlığı göz kararması falan olur benimki hipertansiyondu

1 Beğeni

Anladim teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok zorlama kendini. 20 dk yapsan yeter :blush:

1 Beğeni

Hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts: doktorum son 3 ay hareketli olmamı önermişti

Videolarda dinlene dinlene yapılan 1 saatlik ve yarım saatlik yürüyüşler mevcut. Dinlenebiliyorsanız bir sınırlama yok diye biliyorum fazla rahatsızlık yoksa tabi