Spiral Çıkartıldıktan Sonra Cinsel Birliktelik Durumu

Merhabalar arkadaşlar 2 oğlum var biri 12 yaşında diğeri 6 yaşında bir bebeğimiz daha olsun istiyoruz bugün spiral cikarttirdim doktor sordum ilişkiye girmem de problem olurmu diye sizlere de sormak istedim aynı gün ilişkiye giren oldumu acaba şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim :pray:

4 Beğeni

Spiral ciktiktan sonra bi sıkıntı yoksa iliski yasanabilir fakat hamilelik 6 ay gecikebilir her insanin vücuduna gore değişiklik gösterebilir yumurtlama gününe gore hareket et ben spiral kullanamadim vücudum kabul etmedi esim korundu 8 sene sonra bizde bebek istedik korunmasiz iliski oldu ama 3 ay boyunca hamile kalmadim tam vazgectik olmuyor dedik 4 ay süpriz oldu ve hamile kaldim bu sabir isi sıkıntı stres yapma rahat ol

3 Beğeni

Hoş geldiniz. Şimdiden hayırlı olsun. 4-5 gun cinsel ilişki kurulmamlı aslında. Ama sıkıntı yok derse doktorun yapa bilirsin.

Birde duş ala bilirsin ama küvet olmaz diye biliyorum ben.

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz @Nuran28 :purple_heart: Adaşımı görünce mutlu oldum :face_with_hand_over_mouth:

Doktorunuz onay verdiyse girebilirsiniz fakat hamilelik durumunuz gecikebilir. Stres yapmayın yeter. Dualarım sizinle :pray:

1 Beğeni

Bende çok sevindim çok teşekkür ederim :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heart_eyes:inşallah hayırlısı ile olur

2 Beğeni

Evet duş aldım bakalım eşimde çok istiyor inşallah kısmetse olur :pray:

2 Beğeni

Amin inşallah :orange_heart:

2 Beğeni

Merhaba @Nuran28 hoşgeldiniz :bouquet: kanama yoksa bence bi sakınca yok

@Bebek-isteyenler ile tanıştınız mı?

1 Beğeni