Merhaba kizlalr sizin yardiminiza ihtiyacim var 2bucuk ay once dogum yaptim 40 kim cikinca spiral taktirdim bakirki olandan 27 eylulde taktirdim adet de oldum ayni gun normalde 28 gunde bir oluyordum persembe gunu olmam gerekirken adet olmadımm belirtileri var ama olmadim spiraller adet duzensizligi yapıyormu stres de yapiyorum haliyle ilk defa taktirdim bilgisi olanlar cevap verirmisiniz
Bir ablam taktırdı bakır mıydı bilmiyorum da onunda çok kanaması oldu bitti derken tekrar başladı adeti düzensizlik oldu yani.Bence sizinde öyle olmuş olabilir
test yapacam her ihtimale karsi negatif cikarsa da bi doktora giderim insallah yeni dogum yaptim 2 bucuk ay oldu bakalim ne olacak
Vücut daha hamileliğin verdiği değişimi atlatamadan başka bir cisimle karşılaşınca şaşırmıştır doktora gitmek daha iyi olur kontrol eder hemde
Olabilir ilk defa taktirdim 4 cocugum var benim bebegim biras buyusun baglatacam normalde dogumdan sonra bağlanmayı dusuyorudm devlette oldigu için normal dogum yaptim için yapmadi dr daha sonra gel dedi bana. Ister istemez stres yapiyorum adet olmadan bi gun önce test yaptm negatif cikti ama ben stres yapiyorum
Sali gunu gidecem dra kan veririm oyle emin olurum huyum batsin
Testlere de güvenilmiyor kii kan testi daha net sonuç olur
Evet adet düzensizliği yapıyor ben 40 günde bir falan oluyordum 6 yıl kaldı bende de.Hem kanama çok oluyor hemde düzensizlik yapıyor ama kayma ihtimali de var dikkatli olmakta fayda var birde yeni takılmış size vücut alışma sürecinde de olabilir
Olabilir kime sorsam oyle diyor tekrar test yapacam kanida veririm sali günü
Adet duzensizligi yapar kanama cok ve regli gunu uzun surer ara lekelenme yapar bende 2 sene kullandim
Sizin ki bakirli spiral miydi 28 günde adet oluyordum bugun 31.oldu
Tesekkur ederim bu arada huveyda hanim
Evet canim bakirdi ben daha erken oluyodum ramazan ayinda hem basinda hem sonunda adet olmusdum mesela