Kizlar yarin doguma girecegim anestezi sonrasi bel agrisi yasayan oldumu uzun sureli ama gecmeyen spinalmi olayim genelmi kararsuzim @Cansuuu @Cansu @agustos-anneleri @Halemirac.10
Anestezi doktorun iyiyse spinalden hıc korkma
Hangı hastanede doğum olacak oranın anestezi hekımlerının yorumlarına bakayım bakalım
bursa yildirim Osmangazi aritmi @Halemirac.10 annem canimi sıktı gider ayak doguma spinal yaptir sonra belim agriyor deme karismam dedim genekdede cocuk sarilik oluyor acamiyor gozunu trdavi olur gecer diyor nasil bir insanlik valka moralim cok bozuk insan diguma girecek boyle terslenirmi ya birde o gelecej doguna refakatci yanimda
Hep huyu bu bisey olursa karismam gelme yanima ben dedim der her konuda
Benimde genel.anezteziydi bitanesi
Sen hangısını ıstıyorsun onemlı olan o
Özel hastanemi burası devlet mı
Ben spinalden yanayim cocuga ilac gitmesinde dedi dok o yuzden ama bilmiyorum cocuk sarilik olmasin diyede genel olmuyorum cunku surekli uyuyor
Ozel canim
Benimde ilk geneldi ikinciyi spinal diyorum iste ama valla cok bizuldum
Sarılık ile da doğum şeklinle alakası yok ki bebeğim benim ilk doğumum normalde oğlum sarılıktan yoğun bakımda yattı bunda sezeryan oldum hafif geçirdi atlattık iki günde bence spiral en ıyısı Ama dediğim gibi yani kadın doğumdan daha çok anestezi doktoru çok önemli Ben daha önce Spinal ile kadın hastalıklarından 4.05 kere ameliyat olmuştum mahvoldum ama doğum yaptığım yerde anestezi doktorum o kadar iyiydi ki hiç ama hiçbir şey olmadı baş ağrısı bile çekmedim