Merhaba birkaç video izledim izlemez olaydım Allahım nasip ederse Salı günü sezeryan olacağım Spinal ile
Birkaç video izleyim dedim ama korktum suan
Spinal anestezinin müthiş bir baş ağrısı yaptığını söyleyen doktor ve hastalar var.
Bu durumu yaşayan var mı ? Rabbim inşallah öyle bir durumla karşılaştırmaz çok rahat geçer sürecim inşallah
Epidural ve spinal arasında ne fark var bilmiyorum ama beni de epidural için cebren cok korkutmuştu.Baş agrısı ve bel ağrıyor cok yapıyor vs diye.Görümcemden Allah razı olsun iyiki de onun dediğini dinleyip epidural olmuştum.Ne bel ne baş ağrısı hiçbirini yaşamadım.Dualarım sizinle umarım sizde yaşamazsınız
Sağlıkçı olarak söylüyorum durum herkeste geçerli değil ama genelinde gördüm baş ağrısını. Onlara da bol bol kahve ve bitter çikolata öneriyorduk. Spinal da belden yapıldığı için BOS sıvısı dediğimiz sıvı gelmeden ilaç verilmiyor. O sıvı da vücutta sıvı açıklığı bıraktığı için şiddetli baş ağrısı yapıyor. Bunun da çözümü var yama işlemi ama her doktor yapmıyor anestezi uzmanları yapıyor sadece. Genel anestezi de komple uyutuyorlar ve damardan ilaç veriyorlar hâliyle Bos sıvısında açıklık gibi durum söz konusu olmuyor. Dilerseniz araştırma yapabilirsiniz. Çünkü başta da söylediğim gibi her insanın yapısı farklı kendinizi şimdiden korkutmayın. Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah
Canım bnde olabilrim sezaryen epidural belden olan mı hiç bilmiyorum nasıl oluyo ikside
Epidural belden spinal omurilikten diye biliyorum yine yalnış olmasın ama olacaksan epidural ol ben cok memnun kaldım
Tamam canım
Bence bu yapı ile alakalı bir durum ben daha önce bu durumu bildiğim için başka iğne ile yapılmasını talep ettim spinal anestezi sırasında bana çok ince bir iğne ile anestezi yapıldı ama sonrasında baş ağrısı oldu (belki sebebi uykusuzluk yorgunluktur) ama birkaç güne geçti
Narkozu eğer atamadıysanız da olur.Bana baş agrısı ve gaz sancısı çekmemem için Nescafe ve bitter çikolata yedirmişlerdi
Ben spinal sezeryan oldum 2 gün once ameliyattayken basın omzun da ağrın olur dedi doktor kahve ve bitter cikolata tuket dedi ama ben daha Allah’a şükür hic ağrım olmadi
Ben belden olmuştum ve omuz ağrısı yaptı. Herkeste aynı olmayabilir. Omuzum çıkmış gibiydi hayatımda böyle bir ağrı görmedim.
Selamlar bende spinal oldum 2gen önce
Şimdi bel aötım birazda baş agrım var
Bpyle oluyormuş bildiyim kadarıyla
Ne yapak sonuçta kovuştuk bebeyimizə şükür olsun