Sosis ve salam

Kızlar 23. Haftadayım hamileliğimin başından beri canım aşırı sosis ve salam istiyordu şuana kadar yemedim sizce yesem bişey olur mu

1 Beğeni

Bişey olur veya olmaz diye bişey diyemem ancak daha önceki hamileliklerimde de şimdi de canım çekince bazen sucuk yiyiyorum bi yan etkisini görmedim kendi adıma

Çok abartmadan yiyebilirsin canım o kadardan zarar gelmez :blush:

Icinde kalmasın kız iyice pisirip tatmin edecek kadar yiyebilirmissin ama bak tadinda birak normal zamanda da cok saglikliksiz ürünler size bir sey olmasin :face_with_hand_over_mouth::two_hearts:

Bi kereden bişey olmaz​:smiley:

1 Beğeni

Bu zamana kadar zor dayandım valla​:smiley:

İnşallah herşeyden korkar oldum

Şahsen ben bütün hamileliklerimde canım ne çektiyse yedim abartmadan tabi :see_no_evil::rofl: içinde kalmasın ye 4 çocuk annesi olarak konuşuyorum Allahın izniyle hiçbişey olmaz :smiling_face_with_three_hearts::palms_up_together:

Abartmadan yiyince hiçbir sıkıntı olmaz​:blush:

2 Beğeni

Benim canım kumru cekmisti esim biraz pimpirikli direkt doktora söyledi ilk trimesterde bakteri riskinden dolayi kesinlikle önermiyorum dedi. 2. Trimesterde hadi izin verdim iyice pişirilmiş olarak az miktar ye demisti . Yemek icin beklerken de yedikten sonra da ölmedim. :sweat_smile:

Ben de öyle yapiyorum. Canim bir sey cekince 1 avuc kadar yiyorum. Bir zararı olmadi cok şükür. Doktorlar zararli olabilir diyor ya z sinde bırakmış oluyorum. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Aynen çok şükür bi zarar dokunmadı şimdiye kadar bundan sonra da olmaz inşallah. Ona bakarsan artık nerdeyse herşeye zararlı diyolar :woman_shrugging:t2:

1 Beğeni

Günümüzde zararli olmayan bir sey yok ki arkadaşım. Kontrollü tüketilmesi önemli olan. Kaos olmasini istemem ama yedin diye seni dünyanın en kötü gebesi ilan edenler var. Vicdan azabi çek diye uğraşanlar. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama hormonlardan gerildim suan. 1 çatal tadina baktik diye bebegimi benden cok düşünüyor gibi konusuyorlar :sweat_smile:

1 Beğeni

Valla çok haklısın herkes kendini süper anne saniyo bilip bilmeden ay şu şöyle ay bu böyle bilmem ne çok bilmişlik konuşmalar falan ayy ben onları takmıyorum bile vallah he he deyip geçiyorum :rofl::rofl:

1 Beğeni

Kız bi kereden ne olacak hamilesin sen ye​:smiling_face:

1 Beğeni

:grinning::grinning:Benim eşinde aynı

1 Beğeni

Kız ben yesem ona etkisi olur mu diye sordu dalga gectigini anlayamadım bir an sessizlik oldu evde :joy: pimpirikli eşe sahip olan arkadaslarima sabirlar diliyorum

Ben iyice pişirerek canım ne zaman isterse yedim şuan 36+2 oldum hiç sıkıntı çıkmadı çok şükür

1 Beğeni

Bende yicem ya bişey olmaz​:grinning:

2 Beğeni

Amaaann ye iyice pişsin ama :joy: