Sonradan Cinsiyeti değişen var mı

Merhaba arkadaşlar 12 haftalık oldum doktor kessin kız dedi sonradan Cinsiyeti değişen var mı, değişme ihtimali var mı

Cinsiyet değişikliği olabiliyor sonradan en net 14. Haftadan sonra belli olur bebeğin cinsiyeti

Evet bende çok merak ediyorum değisir mi diye bu örneklere karşılaşmak çok yaygın mi öğrenmek istedim

Evet cinsiyet 12.Haftada belli olmaya başlıyor ama 14.Haftadan ve sonrası daha net oluyor yani 14. Haftadan önce cinsiyette yanılma ya da değişiklik olabiliyor

18e kadar erkek biliyorduk sonra kız olduğunu öğrendik. Ama erkek tahmini için kesin değil diyordu doktorum. Kız derken %100 demişti

Özel hastane miydi devlet mi

Özel hastane

Ben 15 haftaligim dün doktorum daha erken ama erkeğe benziyor demişti 12 hafta erken biraz kesin demek için

1 Beğeni

18 haftaya kadar erkek dendi sonra kız yarın doğumum var Rabbim izin verirse

Benim 20 den sonra değişti ve doktorum kesin demişti o yüzden değişebilir

1 Beğeni

Hayırlısı ile gelsin bebiş çok sevindim eleniyorsunuz aramızdan :sweat_smile:inşallah tez zamanda atlatirsiniz cinsiyeti bizimle paylaşmayı unutmayın lütfen :cherry_blossom:

1 Beğeni

Darısı hepinizin başına çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

@Zilan.1212 merhaba aramıza hoş geldiniz gebeliğiniz hayırlı olsun :hugs::bouquet: 20. Haftalarda bile değişen var :face_with_hand_over_mouth: hayırlısı olsun

1 Beğeni

14 haftalık hamileyim doktor bana tahmini kız dedi ama net demiyorum sakın birşey alma suanlik dedi

Değişme ihtimali her zaman var. Bir kaç hafta daha sabret :hourglass_flowing_sand:

Kız dedi ama kesin vermedi 18.haftda ogrenebilirsin diyor

Benim 13. Haftada kız tahmini yaptı. 16. Haftada erkek kesin dedi

Gerçekten mi yani yanilabilir zaten dedi boşluk varmış kızlarda bu erkek de olabilir sonradan gelişebilir

Kız veya erkek bebek fark etmez.iksininde cinsiyeti aynı zaman gelişiyor .erkekse erkek organı .kizsa kız organzmı gelişiyor …yani öncə bu sora bu diye bişey yok…və benim doktorum 16 haftada goremiyodu sonda gördü .14 hafta erken.16 veya 17 haftada gide bilirsin​:blush:

Ben 15haftalıöm bi türlü rahat durmayirom kizmistyorum oğlum var bu arada Azərbaycandansız həralde :smile: